Aki azt mondja hogy a gyereke ki tudja rakni a puzzle-t az pontosan milyenre gondol? Nagy gond ha a 3éves lányom nem rak ki egyet sem? Igazából nem is érdekli, pedig van neki mindenféle.
Bocs ha buta kérdés de nem tudom eldönteni hogy ilyenre [link] ,vagy sima oldalúra vagy másra gondol!
Kissé aggaszt mert sokat olvasom itt mostanában hogy valakinek a gyereke már 2-3évesen kirak 20-25db-ot is. Lehet valami hátránya a későbbiekben ha a lányom nem csinálja(egyenlőre)?:(
Szerintem nem baj, lehet hogy pár hónap múlva megszereti. Próbáltad már úgy hogy te rakod, ő meg nézi, vagy együtt kirakni egyet?
Egyébként az én lányom 3 éves korában kezdett csak ezzel a fajta puzzle-val játszani, előtte még nem tudta kirakni, csak azt a fa kirakót.
De az is lehet hogy nem érdekli ez a fajta játék, de másban meg gondolom ügyes.
Szia! januárban volt 3 éves a lányom és ez a fajta kirakó már kevés neki mert már fél perc alatt kirakja...ennek a kétszerese sem okoz gondot neki...
nagyon szereti a logikai játékokat, ügyes is benne, de nem kell a gyerekeknek egyformán fejlődni, mindenki másban ügyes...
gyakoroljátok sokat az egyszerűbb (4db-os kirakókat) aztán váltsatok egyre több és több darabosra hogy rájöjjön a dolog lényegére....
szerintem bele fog jönni ne aggódj!!!
pl az én lányom nagyon ügyesen mozog, tornában nagyon jó de labdajátékban a 1.5 éves öccse simán leveri :))))
szóval neki meg az a gyengéje :D...ez van :)
Az én fiam imádja a puzzle-okat, már nagyon rég, de szerintem nem baj, ha a tiéd nem, nem vagyunk egyformák. Esetleg vegyél neki óriás puzzle-t.
A fiam fa puzzle-val kezdett, aztán kapott pár treffl óriáspuzzle-t, azokat imádja a mai napig (24 darabosak) és már kirakja az 54 darabos normál puzzle-t, de ahhoz néha még kér segítséget.
Viszont nem rakja ki, ha nem érdekli a mintája. Nem lehet, hogy a lányodnak is ez a baja?:) Hátha valami kedvenc mesehősös sikert aratna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!