Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki azt mondja hogy a gyereke...

Aki azt mondja hogy a gyereke ki tudja rakni a puzzle-t az pontosan milyenre gondol? Nagy gond ha a 3éves lányom nem rak ki egyet sem? Igazából nem is érdekli, pedig van neki mindenféle.

Figyelt kérdés

Bocs ha buta kérdés de nem tudom eldönteni hogy ilyenre [link] ,vagy sima oldalúra vagy másra gondol!

Kissé aggaszt mert sokat olvasom itt mostanában hogy valakinek a gyereke már 2-3évesen kirak 20-25db-ot is. Lehet valami hátránya a későbbiekben ha a lányom nem csinálja(egyenlőre)?:(

2013. febr. 1. 16:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

2013. febr. 1. 16:48
 12/25 A kérdező kommentje:

Oké,értem és köszi!:) Van neki fából ilyen aminek 1db-ja kb 10cm,és 25db,meg sima fakocka aminek minden oldalát ki lehet rakni,de abból inkább tornyot épít.

Szerencsére okos értelmes kislány már 1éve szobatiszta,gyönyörűen beszél. Nagyon hamar megjegyez dogokat,rengeteg mesét mondókát éneket tud.

2013. febr. 1. 16:55
 13/25 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok, nem értem miért lettem lepontozva....mert ki tudja a gyerek rakni a puzzle-t ???

nevetséges komolyan......

2013. febr. 1. 16:57
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le kedves 3-as!:) Amint látod a többieket sem pontoztam.
2013. febr. 1. 16:58
 15/25 anonim ***** válasza:

azt egyből gondoltam, nem is rád gondoltam kedves kérdező!!!

meg tényleg nem értem mivel írtam is hogy másban van h ő sem olyan ügyes csak ezek a logikai játékok jól mennek neki....hogy ez melyik anyukát bánthatta gőzöm nincs de szomorú .....

2013. febr. 1. 17:01
 16/25 anonim ***** válasza:

Emiatt ne aggodj.

Ket fiam van, a nagyobbik negy eves es egyaltalan nem erdekli semmilyen puzzle.

Ki tudna rakni sztem, ha lenne turelme, de mivel nem elvezi, igy nem csinalja.

A kucsi viszont pici kora ota szereti oket, anno a batyja allatos kirakoit hamarabb rakta ki, mint a teso, ket evesen 20-25 darabosokat mar kirakott, ezek nagy fapuzzlek voltak, azokat konnyen megfogta.

Most lesz harom eves, szinten a batyja kapott karacsonyra baratainktol egy 45 darabos verdas puzzlet, ez papir. En is sakkoztam vele rgy ideig elsore (en sem szeretem), a nagyobb soha nem rakta meg, a kicsi meg szereti, ki tudja rakni. Beszelni viszont meg mindig nem akar... :-/

Szoval nagyban gyerektol fugg.

2013. febr. 1. 17:06
 17/25 anonim ***** válasza:

Valóban nagyon gyerek függő a dolog, mint ahogy itt is írták már előttem. A fiam 3 lesz májusban, az 50 darabosakat simán kirakja (előbb mint én). De beszélni nem nagyon akar, csak magánhangzókkal. A mondókákat sem nagyon szereti, csak a nagyon alapokat. Ebből is láthatod, hogy a Te lányod meg azokat kedveli inkább.

Ne erőltesd, ha akarja kirakja, ha nem, nem. Egy ember sem egyforma, a gyerekeknek sem kell egyformának lenniük.

2013. febr. 1. 17:21
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

Szia! Szerintem ne aggódj emiatt. Ki ebben, ki abban ügyesebb.

Nyáron lesz 4 éves a fiam és nem rakja ki a puzzle-t, csak azt, aminek a tábláján ott van az eredeti minta, tehát, hogy melyiknek hol a helye. Ha ilyen nincs, akkor még egy 6 db-ost sem tud kirakni. Talán öröklődik, mert szerintem én egy óra alatt raknék ki egy 20 db-ost. Nem köt le, nem foglalkoztatott sosem. A fiamat sem.

2013. febr. 1. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gond,majd megszereti. Nem egyformák a gyerekek,ki ebben ki, másban ügyesebb. A lányomat 2èves korâtól èrdeklik a puzzle,olyan amilyet a kèrdèsben belinkeltèl. 60 db-sat simán kirak,mesehösösek (Bambi,Mici,Tom&Jerry..) a 100-asnál már segítsèget kèr. 3èves.
2013. febr. 1. 22:32
 20/25 anonim ***** válasza:

Ahány gyerek annyi féle.

A kislányom 1.5 kora óta 3-4 szavas mondatokban beszél...

De ha tanitom neki a szineket pl.kockákkal ránm se bagózik.

Most 22 hónapos de már a sírás kerülget néha ,mert olyan okos ls nagyon szépen rajzol ,nem firkál hanem szabályos köröket,labdát pöttyökkel,csigát stb de ha mutatok neki egy zöld kockát ránéz,nevet és azt mondja pijos :(

Nem érdekli...pedig minden más nagyon,utánoz minket.

jah a formabedobó..az sem érdekli ,ha nem megy a kocka a körbe,földhöz vágja és otthagyja :)

Szóval...neki még puzzle-ja sincs ,de ki fogom próbálni érdekli e:)

2013. febr. 1. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!