Aki azt mondja hogy a gyereke ki tudja rakni a puzzle-t az pontosan milyenre gondol? Nagy gond ha a 3éves lányom nem rak ki egyet sem? Igazából nem is érdekli, pedig van neki mindenféle.
Figyelt kérdés
Bocs ha buta kérdés de nem tudom eldönteni hogy ilyenre [link] ,vagy sima oldalúra vagy másra gondol!
Kissé aggaszt mert sokat olvasom itt mostanában hogy valakinek a gyereke már 2-3évesen kirak 20-25db-ot is. Lehet valami hátránya a későbbiekben ha a lányom nem csinálja(egyenlőre)?:(
2013. febr. 1. 16:16
21/25 anonim válasza:
Utolsó! Elöttször vegyèl neki fa puzzlet .4 db-sat vagy 12 db-os kocka kirakót amelyiknek minden oldalát ki lehet rakni. A lányom ezekkel kezte,ennyi idösen.Elözö voltam!
22/25 anonim válasza:
Köszönöm az ötletet,aranyos vagy...megfogom próbálni,hátha megkedveli:)
23/25 anonim válasza:
Utolsó, mivel szeret a lányod játszani? Az enyém idegbajt kap, ha nem sikerül bedobnia a formát a formabedobóba. Ötletem sincs, hogy milyen játékot adjak a kezébe, amitől nem kap hisztirohamot, ha nem sikerül neki. (16 hónapos)
24/25 anonim válasza:
:))az enyém ugyan ilyen...:)
Amit az én kicsikém szeret..rajzolni,de nagyon.
A labdákat kb 25 db különféle labdája van.Csúszda,hinta(bentiek) ,épitőkocka.
Lehet kinevetsz de imádja a szerelős játékokat,csavathúzó,fűrész,kulcsok javitja a dömperét.
Jah,kapott karácsonyra egy kis babakocsit..szerinted mit tologat benne?
Labdákat!!! :DDDD
Van pár plüss,amikkel elvan még.
25/25 anonim válasza:
A labda nálunk is menő.:) Van egy kiskonyhája, azt is szereti, de kb. ennyi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!