16 hónapja szültem, azóta képtelen vagyok visszafogyni az eredeti, terhesség előtti súlyomra. Mi lehet a gond?
Én 74 kg-mal kezdtem a terhességet, 91 kg-mal mentem szülni, 88 kg-mal mentem haza. A fiam most szeptemberben töltötte a 3. évét, augusztusban még 82 kg voltam úgy, hogy előbb többféle hiperszuper zsírégető tablettát kipróbáltam, Rubint Rékáztam napi 1,5 órát, alig ettem (leginkább párolt zöldség, natúr csirkemell), rengeteg ásványvizet ittam, egy deka se ment le. Feladtam.
Aztán így, hogy nem csinálok semmit, már "csak" 74 kg vagyok. Pedig eszem édességet, nem figyelek már annyira oda az étkezésre (szóval nem csak csirkemell és párolt zöldség az étrendem) és mennek le a kilók (gondolom azért is, mert már nem stresszelek rá). Azért szeretnék 70 alá menni, de ahhoz szerintem megint rá kell vennem magam a tornára, mert az már magától nem fog menni, de már az idén ezzel nem foglalkozom, hisz itt a karácsony, a sütik ideje, majd jövőre ráállok arra a mínusz 6-7 kilóra.
izom nehezebb mint a háj, ezért nem mozdult a mérleg.
a zsírod átalakult izommá a kemény munka alatt, a mérleg annyit mutat mint előtte de nyilván te is érzed, hogy csinosabb vagy, formásabb, feszesebb, stb
Itt van a kulcs, ne egyél, akkor fogysz!!!
Drasztikus diétával tudsz csak fogyni, mert a víz lement rólad, most már zsírbólkéne fogyni, ami nehezen megy, lassabban!
Kemény diéta, és sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!