Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyenek (tisztel...

Miért vagytok ilyenek (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1123232-hogy-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

És ha keresgélnék akkor még lenne egy csomó kifejezetten ilyen... Ez mind csak véletlen hogy ennyi probléma van az állatok és az anyák között? Mit ártottak nektek az állattartók? Tudom úgyse fog olyan írni aki ilyet tesz de hátha...

2010. aug. 26. 22:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

most nem érek rá végigolvasni a válaszokat. de azért leírom a véleményemet.

7 hónapos a fiam, két úgynevezett harci kutyánk van, egyenként 30 kiló mindkettő, kinti-bentiek, tehát szabadon közlekednek. mi így sétálunk négyesben: a két kutya, a baba és én. gondolhatod, ránk is hogy néznek...

de a játszótérre nem vinném őket, mert nem oda valók, ahogy a védőnőhöz se viszem őket, csak a sima sétákra. persze én is megkaptam már terhesen is, hogy ketté fogják harapni a gyereket meg hasonlók, tettem rá nagy ívben és ez a mai napig is így van. én így élek és nem kérdeztem senki véleményét.

sajnos vannak kimondottan unintelligens kutyatartók és szocializálatlan kutyák, akik miatt egyes anyukák vérre menő harcot folytatnak minden kutyással. nem szabadna általánosítani! nem kötelező szeretni az állatokat, ahogy nem kötelező busszal utazni, jódozott sót venni és szőrteleníteni sem. de hagyjuk már meg anyaként a lehetőségét annak, hogy a gyerekünk szeresse az állatokat, ha akarja! engem is idegesít, ha mások neveletlen kutyája ráront az enyémekre, mert ugye a babát nem hagyhatom ott, hogy szétválasszam őket. de nem féltem őket, eddig még komolyabb bajuk nem esett:) viszont tudom, hogy ők nem rohannak el, ha én azt mondom, hogy itt maradnak, mert a én szavam szent a számukra. a babámnak legjobb barátai, nagyon szereti őket nézni, amikor játszanak és meg is simizi őket, persze utána kézmosás. az utván is odajöhet bárki, gyerek, fenőtt megsimizni őket, de nem bánom, ha azért előtte megkérdeznek engem is.

még terhes voltam, amikor a két kutyával sétáltam a városban, és egy kétéves forma kislány csak úgy futott az utcán, szembe velünk, majd átölelte az egyik kutyám nyakát és belecsimpaszkodott a fülébe. mire az anyja odaért, réges-régen történhetett volna baj, ha olyan a kutya, hogy nem tolerálja ezt a viselkedést. szóval vannak nem kicsit felelőtlen anyák is a világon.

2010. aug. 27. 14:37
 32/34 anonim ***** válasza:

Szia,

én anyuka vagyok, volt egy uszkárom, együtt nőttünk fel, 15 éves volt mikor meghalt...már nem látott, nem hallott, nagyon ki voltam, annyira szerettem. Mikor megszületett a kisfiam, megfogadtam, hogy neki is lesz majd egy "barátja" akivel játszhat, akit szeretgethet, együtt sétáltatjuk (kertesben lakunk, de egyet értek, hogy a kutyusnak szüksége van sétára), szóval szerintem gyermek és háziállat megfér egymás mellett.

Viszont a nagymamám panelben lakik, sokat járunk hozzá, és borzasztóan dühös vagyok, hogy hányan sétáltatják a kutyáikat póráz nélkül, már szóltam is többször. Ez nem a kutya hibája, de bármilyen kezesbárány is legyen a 80 kg-os kutya, a gazdija se lehet benne 100%-ig biztos, hogy nem az én fiam szaga hergeli majd be, vagy a motorja vagy akármi, ráadásul póráz nélkül....

szóval itt nem az anyák-állatok harcáról van szó, hanem a degenerált kutyatartók-anyák, vagy kutyatartók és degenerált anyák harcáról....már bocsánat, de normális emberek közt, akik normálisan tartják az állataikat, nem alakulhat ki ilyen vita.

2010. aug. 27. 14:50
 33/34 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, hülye lennék tömegbe sétáltatni a kutyámat, mert nem vagyok kiváncsi ilyenkor a többi okos emberre, és panelban sem lakok és nem is megyek arra. Mindenkit nagy ívben kikerülök és kietlen helyeken sétálok. De az embereknek még ez is szúrja a szemét! Könyörgöm oda is el kell jutni valahogy, nem repülhetek, isten bocsássa már meg hogy merészelek az utcában elmenni a kutyámmal. Tényleg akkora bűn ez?

Azon kívül a belinkelt kérdéseket NEM én írtam ki. Ez az anyukák bizonyítványa hogy szinte minden kutyásnak van velük rossz tapasztalata mikor semmi rosszat nem tettek.

Vagy tényleg senkinek sem üt szöget a fejében hogy miért van minden héten egy ilyen kérdés a kutyás rémában hogy egy újabb idegbeteg anyuka kitalált olyanokat ami nem igaz és amihez nincs joga és már megint a kutyás szív...??? Lehet én beteg vagyok, de az összes kutyás beteg? Nem hinném...

És ne mondd már azt sem (allergiát felhozós válaszoló) hogy nekem meg kéne húzni magam csak mert valaki fél a kutyától más meg allergiás! Komolyan én vagyok a beteg mert ez megalázónak tartom? Én is ember vagyok, ugyanolyan jogaim vannak, és a kutyás kötelességeim közé nem tartozik hogy allergiásokat, fóbiásokat lessek hogy hátha jön egy hogy el kelljen sunnyognom és ez valakit esetleg zavarhat? Az én kuyám sosem tett rosszat, meg van nevelve, van nálam póráz, ezek után intézze el magában a gondjait akit valami zavar. Ez már röhej. De biztos én vagyok a beteg hogy az ilyen hozzáállást (hogy mert vannak betegek de nem tudhatom hogy kik akkor nekem nem szabad kutyával emberek közé menni) nem tartom normálisnak... De szerintem nekem kutya nélkül sem szabad, mert mi van ha véletlenül rajtam marad egy szőrszál és a szegény allergiás gyereknek rossz lesz?... -.-" Anyám... Nem forog a világ a gyerek meg az anyja körül. A kutyások csak azt akarják hogy hagyják őket békén és nézzék őket is embernek.

Megharapás, elaltatás? A harapástól a kutyám nem lesz beteg, nem hal meg. Így nem értem a hasonlatot egyáltalán, nincs egynesúlyban a két dolog. A harapásban az egyetlen borzalmas hogy akkor bánthatják a kutyám, elvehetik, úgyhogy ne félj sosem hagynám neki. Amúgy pedig ha mi nem megyünk oda hanem hozzánk jön a kölyök és zaklat akkor nem mi vagyunk a hibásak, csak ez az ország ebben is hülye...

2010. szept. 1. 19:31
 34/34 A kérdező kommentje:
Az meg igencsak túlzás hogy aki nem tesz semmit azt nem bántják... Egyrészt az anyukák nem szentek, ők attól még ugyanúgy felháborodnak, hogy nincs igazuk.
2010. szept. 1. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!