Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem érti senki (tisztele...

Miért nem érti senki (tisztelet a kivételnek), ha megkérdezik a születendő kisfiam nevét?

Figyelt kérdés
Bosszant, hogy magyar ember lévén magyar nevet fogunk adni a kisfiúnknak (Zétény) és mindenki visszakérdez, hogy: "Micsoda??" Bezzeg, ha Kevin, Noel, Armando lenne a válasz, azt rögtön értenék. Már kezdünk elbizonytalanodni benne.. Ez ennyire fura név?
2008. szept. 25. 11:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez nagyon szép név, de ritka, és nyilván ezért nem értik az emberek. Hidd el, ez nem ér annyit, hogy idegesítsd magad rajta.
2008. szept. 25. 11:09
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

A ti gyereketek, a ti választásotok..mi éppen ALEX-NOEL nek fogjuk nevezni, de senki nem tudja, majd megtudják, ha megszületett..Ez nem fura név a ZÉTÉNYre gondolok, csakaki nem ezt a nevet adná, direkt kötözködik..nálunk a barátunknál..Gergő és nem szóltunk semmit, hogy nem tetszik esetleg, mert mi közünk, de már 6 hós és el sem tudom képzelni más névvel.

Azt a nevet adjátok, amit választottatok közösen..ezért nem mondtam el senkinek, mert mindig probléma van belőle..

Pl mamám direkt mondja legyen Szabolcs, a másik pedig ha nem mondjuk meg mit gondoltunk akkor Mütyűrnek fogja hívni..de úgyse fogja...

Legyen a kicsitek Zétény és kész!

2008. szept. 25. 11:11
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ismerosom akinek a fia is Zeteny. Nekem is osi magyar nevem van, testveremnek is. Minalunk is mindig visszakerdeznek, nem ertik. Ilyenkor elmagyarazzuk, hogy osi magyar, stb.

Gyerekkent nem mindig imadtam, mert csufoltak. aztan rajottunk, hogy minden nevet csufolnak. Most mar nagyon szeretem a nevem, orulok, hogy magyar nevem van es nem tucat nev.

Az en gyerekem is magyar nevet kap majd.

2008. szept. 25. 11:11
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Csak azért értetlenkednek,mert tényleg nagyon ritka név,de szerintem nagyon jó!

Az én kislányom Amira (arab név) lesz,de azt tényleg mindenki elsőre megérti,pedig ez sem gyakori név.

Hát ilyen hülyék az emberek,de ne is törődj velük,szerintem igen jó ez a név.

Sok boldogságot a kisemberhez!31 hetes kismami

2008. szept. 25. 11:14
 5/25 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy ne csesszünk ki szegény gyerekkel, meg hogy csúfolni fogják. Sztem, ha csúfolni akarják, akkor is megtennék, ha pl.: Attila lenne. Ha nem akarják, így se fogják. Persze, hogy Zétény lesz, a családban már mindenki így hívja.
2008. szept. 25. 11:16
 6/25 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi a bátorító :-) válaszokat!
2008. szept. 25. 11:18
 7/25 anonim ***** válasza:
29%
Gratulálok a szép magyar névhez. Kevineknek, Armandóknak pedig azt üzenem, hogy aki szégyelli a magyarságát nem érdemli meg, hogy Magyarországon éljen.
2008. szept. 25. 11:22
 8/25 anonim ***** válasza:
49%

Kedves utolsó válaszoló!

Én nem azért nem adok magyar nevet a kislányomnak,mert snassz,vagy szégyenlem a magyarságomat,hanem ha hiszed,ha nem a párommal nem jutottunk közös nevezőre egyetlen magyar lánynévvel sem.Mivel nem akartunk olyat ami minden második kislánynak van,kénytelenek voltunk egy ritka (sajna nem magyar) nevet választani a picinek.

2008. szept. 25. 11:30
 9/25 anonim ***** válasza:
63%
Ezen én is bosszakodom... Bár ezt a nevet amit írsz még én sem hallottam. A kiscsajomat Mirtillnek hívják és arra is mindenki visszakérdez. Úgyhogy Türelem neked is:):):)
2008. szept. 25. 11:33
 10/25 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Ne foglalkozz velük, szerintem szép név a Zétény! És egyáltalán nem kicseszés! Csúfolni mindent illetve mindenkit lehet/ne valamiért!

2008. szept. 25. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!