Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyenek (tisztel...

Miért vagytok ilyenek (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1123232-hogy-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

És ha keresgélnék akkor még lenne egy csomó kifejezetten ilyen... Ez mind csak véletlen hogy ennyi probléma van az állatok és az anyák között? Mit ártottak nektek az állattartók? Tudom úgyse fog olyan írni aki ilyet tesz de hátha...

2010. aug. 26. 22:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
26%

Nekünk volt egy kutyánk. Imádtam.Ő volt akkor a mindenem. De amikor megszületett a kisfiam, egyszerűen rideg voltam vele és nem foglalkoztam vele.Csak a kisfiammal.Érzelmileg teljesen elzárkóztam. Nem tudom miért.

Nem érdekelt.

Aztán ennyi. Meghalt rá 1 évre (öreg volt és beteg)

Ma már bánom, hogy olyan voltam.Ez van.

2010. aug. 26. 22:16
 2/34 anonim ***** válasza:
44%

Én meg mondom őszintén nem szeretem a kutyákat. Macskáim voltak. De régóta már az sem. Mióta megvan a lányom azóta egyre több dolog tűnik fel a kutyásokkal kapcs.ban. Pl. Tudod hányszor lépett szraba a gyerek vagy én? A játszótér mellett? Ott ahol mindenki viszi a gyerekét az összes kutyát odaszratják. Komolyan mondom Neked ember nem szärik akkorát! A másik: simán beengedik a homokozóba a kutyát hempergőzni, stb. Nem gondolom azt hogy a gyerekm a világ közepe de azért a kutyások között is vannak akik megérik a pénzüket. A kis kutyáktól (öleb stb) a gyerek nem fél odamegyünk ha olyan gazdi simogatja, de azt gondolom itt nem mindig az anyukák a hibásak hanem a kutyásokkal is baj van.

Akinek nincs gyerek annak nyilván a kutyája a gyerek ezzel nincs baj csak vegye fel a szart és ne a játszón rohantassa az állatot.

Meg egyébként is az én véleményem: a kutya vidékre való nem a városba!!

2010. aug. 26. 22:19
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk van egy kilenc éves kis tacsink. Lassan egy éves lesz a babánk. A rokonoktól azt hallgattam már terhesen, hogy szabaduljak meg a kutyától. Nem tettük. Bár kétségtelen, hogy kevesebb idő jut a kutyára, de a baba imádja, és a kutya is őt! Na, a kérdésedre válaszolva, az anyák foggal, körömmel védik a gyermeküket, féltik, és emiatt anyatigrisként viselkednek. Ez lehet az oka. Én megmondom őszintén, aki póráz nélkül vezeti a kutyáját, vagy engedi, hogy elkószáljon, nyitva hagyja a kaput stb. azt felelőtlennek tartom, és szoktam is szidni őket, mert tényleg inkorrekt a többi emberrel, babával, gyerekkel, kutyával szemben. A kutyában (bármilyen édes is), nem lehet megbízni, elég egy pillanat. Ettől félnek az anyák. De aki egyszerre gyermeket nevel és kutyát tart, tudja, hogy nem szabad egyedül hagyni, felügyelet nélkül az állatot és a gyereket.
2010. aug. 26. 22:21
 4/34 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam imádja az állatokat. Utcán is odamenne minden kutyushoz. Mi megkérdezzük, hogy lehet -e, ha a gazdi igent mond,akkor megnézzük, esetleg megsimogatjuk.

Én sosem féltettem a babámat, talán ezért sem volt náthán kívül még baja.

Cicánk is van

Különbözőek vagyunk.

Engem csak azok zavarnak, akik a mező közepére kakiltatják a kutyájukat és nem szedik össze, mert az igen veszélyes fertőzéseket rejt magában.

20 hónapos a kisfiam

5/34 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Egyetértek a második válaszolóval.

Én is mindennap szembesülök a kakis problémával.

Kaki kaki hátán. Undorító.

Tényleg nem tömbházba való a kutya. Na és még ugat is.

6/34 A kérdező kommentje:

Hát azért azért már kicsit túlhaladott hogy a kutya egy fenevad akiben sosem lehet bízni... Nevelni kell. Akkorsem lehet őket egyedül hagyni de az túlzás hogy sosem lehet megbízni benne.

A másik meg az hogy mint a linkekből is látszik itt olyanokról van szó akik OK NÉLKÜL bántják az állattartókat. Meg hát van aki meg a gyerekeket nem szereti, attól még nem szó be a szülőknek és engedi a kutyáját a gyerekre. Ha nem szereted a kutyákat attól még nem kell bántani a kutyásokat, csak nem foglalkozni velük.

Sokszor a kutyások is hibáznak de lehet nem tudod milyen a helyzetük, nincs egy szabad terület, nem lehet hol elengedi szerencsétlen állatot, nincs egy kutyafuttató, egy kuka... És persze vannak bunkó kutyások de bunkó minden csoportban van...

2010. aug. 26. 22:26
 7/34 A kérdező kommentje:
Az ugatás a kertes házban is eléggé hallatszik, amúgy meg a gyereknek azért szabad sírni, ordítva játszani? Lehetne mondani hogy a kutya egy állat, nem tudja magát tűrtőztetni, nem lehet tőle elvárni hogy csendben legyen. A csikkek, az üvegek, a papír, a másfajta ürülék, eldobott pelenke miért nem zavar? Most ezt mind fel lehetne sorolni, de én csak azt nem értem miért bántjátok azt aki semmi ilyesmit nem tett mint amit ti felsoroltok. Mert ugye azt nem gondoljátok komolyan hogy pl jogotok van kitiltani az utcátokból valakit, mint az egyik kérdésben, vagy jogotok van eldönteni hogy a vendségben a házigazda kutyája éljen-e vagy nem...
2010. aug. 26. 22:31
 8/34 anonim ***** válasza:
Jó jó de azért nem a kutya a világ közepe. És nem bántottam Őket csak leírtam a véleményem. De tök mindegy az hogy nem szedik fel a szärt az tény. És ne haragudj de magyarázd már el erre mi a mentség. Nincs kuka?? na neeee... én se dobom az utcára a szaros pelust. Csomagolja be és addig vigye amig nincs kuka. Erre nincs más megoldás.
2010. aug. 26. 22:31
 9/34 anonim ***** válasza:
"nincs egy szabad terület, nem lehet hol elengedi szerencsétlen állatot, nincs egy kutyafuttató," ez is alátámasztja hogy a kutya nem városba való.
2010. aug. 26. 22:34
 10/34 A kérdező kommentje:

De a gyerek sem. És különben is itt most akármilyen állatról van szó nem csak kutyáról.

Mondtam én olyanokról beszélek akik mindent betartanak és nem csináltak semmi rosszat. És őket bántják, sőt őket a legjobban mert általában ők másban is csendesek, rendesek és nem mernek visszaszólni stb. Úgyhogy az olyanokról beszéljünk ne azokról akik rosszat tesznek.

2010. aug. 26. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!