Miért vagytok rosszindulatúak? (tisztelet a kivételnek)
na erre én is kivagyok!
feltesznek egy kérdést, kikérik az ember véleményét, te leírod mit gondolsz(tipikus esete a ki ad tehéntejet 3 év alatti gyereknek kérdések) a következő okostojás meg belédveszik a véleményed miatt, persze frankón lepontoznak érte. azt hiszik magukról, hogy ők a világ legokosabbjai te meg hülye vagy... én sem állok neki vitatkozni senkivel, mert más a véleménye!!!
Én is jártam már így, és egy ideig idegesített is, de aztán rájöttem, hogy nem éri meg foglalkozni ezzel. A kérdezőnek remélhetőleg hasznos a válaszom, úgyis neki szánom, a többiek meg mit érdekeljenek? A legtöbb esetben úgyis csak arról van szó, hogy savanyú nekik a szőlő, vagy puszta irigység, esetleg korlátoltság motiválja őket. Az ilyen emberek véleménye pedig nem igazán érint meg.
Szerintem te se foglalkozz velük, hidd el, felesleges! Biztos, hogy vannak a környezetedben olyan eberek,akiknek a véleménye sokkal inkább kompetens rólad, inkább rájuk hallgass, őket tekintsd kompetensnek, hisz 1-2 itt leírt válaszból vajmi kevéssé "ismerhető" meg egy ember.
Ne hallgass a h*lyékre... nem ér annyit az egész, hogy felidegesítsd magadat.
Szerintem legalábbis.
Boldog karácsonyt kívánok, nyugis, szépséges ünnepet, és szerencsés új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!