Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyenek (tisztel...

Miért vagytok ilyenek (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1123232-hogy-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

És ha keresgélnék akkor még lenne egy csomó kifejezetten ilyen... Ez mind csak véletlen hogy ennyi probléma van az állatok és az anyák között? Mit ártottak nektek az állattartók? Tudom úgyse fog olyan írni aki ilyet tesz de hátha...

2010. aug. 26. 22:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Pont hogy a városban vannak még kukák, kutyafuttatók. Faluban nem nagyon. Viszont szerintem ott sem lehet elengedi hiába nagy a tér de most ne ebben menjünk bele.
2010. aug. 26. 22:36
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

az hogy a gyerek sem a világ közepe kicsit vitatkoznék. A gyerekből felnőtt lesz dolgozó ember akinek az adójábólesetleg a te nyugdijadat fizetik. A kutya mire jó? azon kivűl hogy az ember társa oké. csorog a nyála, büdös, ugat éjjel nappal,egy rakás pénz, beszélni nem tud, a gyerek az nem fog szétmarcangolni,ellenben az ebed lehet.

demindegy. van aki kutya imádó van aki gyerek. Én a gyerekemet szeretem. nincsem bajom a kutyákkal, csak ne kelljen már állandóan azt lesnem hogy hova lépjek ahol nincs kaka.

2010. aug. 26. 22:47
 13/34 anonim ***** válasza:

Tudod én alapból állatbarát vagyok,sokat foglalkozunk ilyesmivel,sokat beszélgetünk a gyerekekkel,de a 8 éves fiam mégis fél a kutyáktól-a másik 3 nem.Nem baj,úgy alakítom,h ha találkozunk kutyával,ne neki kelljen elmenni mellette.

De amikor a játszótéren szaladgált,és egy póráz nélküli hatalmas vizsla utánaeredt, a gazdája meg ott röhögött,h nem bánt,miközben a gyerekem SIKÍTVA,páni félelemben rohant,nyomában a nyakáig érő kutyával-kicsin múlt,h nem pofoztam fel azt az ostoba libát,és nagyon szívesen belerúgtam volna a kutyájába is,akkor is,ha a kutya nem tehet semmiről.Engem nem érdekel,h EDDIG nem harapott még meg senkit az a kutya,nem fogok a gyerekemmel rizikózni.Utcára póráz,kutyaszart összeszedni,és mindjárt kevesebb lesz a konfliktus.

2010. aug. 26. 22:52
 14/34 A kérdező kommentje:

Sajnálom a kisfiad, DE hányszor írjam még le hogy itt a NORMÁLIS állattartókról van szó! Hahhóóóóó :)

67%-os, és is tisztességesen dolgozom az nem számít? és honnan tudod hogy van-e, lesz-e gyerekem? Ő meg a tiéd fogja fizetni, na? Ettől még nem az én életem közepe egy idegen gyerek és más se erőszakolja rám. Különben meg nem mondtam hogy az állat a világ közepe, csak azt mondtam az állattartónak is joga van az nyugis élethez.

2010. aug. 26. 22:57
 15/34 anonim ***** válasza:
Na ha nem vetted ki a soraiból a normális állattartókkal semmi bajom! Csak sajnos nagyon kevés van belőlük.
2010. aug. 26. 23:08
 16/34 anonim ***** válasza:
22.52 vagyok:normális állattartókkal nekem nincs gondom.Aki pórázt tesz a kutyájára,eltakarít utána,a futtatóban futtattja,nem tukmálja a gyerekemre,azzal semmi bajom,de sztem másnak sem.Csak sajnos a kutyatartóknak jó ha a fele ilyen.
2010. aug. 26. 23:14
 17/34 A kérdező kommentje:

De azokat mégsem merik bántani valamiért, csak a rendeseket... Nálunk is van egy csomó ilyen bunkó de nekik senki nem mer szólni...

Amúgy meg akinek a városában nincs futtató az mit csináljon? Annak nincs joga kutyát tartani vagy ne engedje el soha kint? Üres területen miért ne lehetne elengedni egy jólnevelt kutyát amelyik még a legnagyobb forgalomban is jólnevelt lenne? Neveletlen kutya pórázon is veszélyes mert az bármikor elszakadhat, kicsúszhat. A nevelés nem. Hidd el azért a legtöbb kicsit is normális kutyás célja hogy egy nyugodt helyet találjon ahol békén hagyják és nem az hogy direkt a te gyereked ijesztgesse.

Ja és amúgy én pont fordítva tapasztalom. Az anyukák akarják a kutyámra tukmálni a gyereket kérdezés nélkül és utána megsértődnek amikor szólok hogy ehhez nincs joguk. Meg jön a gyerek és rá sem szólnak...

2010. aug. 26. 23:37
 18/34 anonim ***** válasza:
Én írtam ki az első linkelt kérdést! Láttok ott valami kivetnivalót? Mert én nem! Akkor mégis miért bántanak? Már lassan attól félek hogy megvernek legközelebb mert merészelek arra menni!
2010. aug. 26. 23:40
 19/34 anonim ***** válasza:
65%
Nézd, buta emberek mindig is voltak, és sajnos lesznek is. Akár kutyás, akár nem. Ezen sajnos nem lehet változtatni, és sajnos az ilyen embereknek ezt nem is fogod tudni megmagyarázni, mert soha nem fogják megérteni a Te álláspontodat. Olyan, mintha egy fadarabnak próbálnád elmondani a kvantumfizikát, aki nem szereti az állatokat, az nem érti miről beszélsz, nem tudja, hogy te miért szereted azt, amit ő visszataszítónak talál. Az intelligensebbek nem vesznek rólad tudomást, aki primitív, az meg "szegény" nem tehet róla, hogy csak ennyi esze van. Általában ez az IQ mennyiség párosul még agresszióval is, mert az érveléshez sajnos túl ostoba. Régebben még én is a harcosabb fajtához tartoztam, és próbáltam meggyőzni másokat a véleményemről (amiről meg vagyok győződve, hogy jó, és a világ is jobb lenne, ha sokan így gondolnák), de rájöttem, hogy felesleges vitázni, mert vannak, akik nem jutottak még el erre a szintre, és nem képesek felfogni miről beszélek. Egyszerűen nem kell velük foglalkozni, ami tudom, nem könnyű, de hasznos, mert így nem idegeskedsz, és nem kerülsz felesleges konfliktusba.
2010. aug. 27. 00:15
 20/34 anonim ***** válasza:

Csak a jól nevelt kutyának sincs a homlokára sütve,h jól nevelt,és a neveletlenére sem,h nem az.És aki arra jár,annak csak egy póráz nélküli kutya.

Én egyébként ne aggódj,szólok a bunkóknak,rászólok ha "ottfelejti" a kutyaszart,rászólok,ha az ovi előtt bambul az odacsináló kutyájára,és rászólok,ha a játszótérre behozza,vagy mellette futtatja póráz nélkül.

Ne haragudj,de nem értek veled egyet, a kutyákat csak a kijelölt helyen lehet szabadon engedni,és ez így van jól.Nem véletlenül van így szabályozva.Az pedig nem az én dolgom,h a lakásban tartott kutya gazdája ezt hogyan oldja meg.

2010. aug. 27. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!