Ez csak szerintem gáz? Vad idegen emberek az utcán benéznek a babakocsiba-jaj de édes stb, majd megkérdezik hogy szoptatok-e még? Nem túl intim ez?
Én is furán néznék ha egy vad idegen a gátsebemről kérdezne (főleg úgy hogy nem is volt gátsebem...)
Azt már tőlem is kérdezték, hogy anyatejes-e vagy tápszeres, igaz ismerős kérdezte nem idegen.
Az hogy idegenek benézelődnek a kocsiba és csodálva nézik, hogy jhaj milyen szép már megszoktam, mert nálunk ez még a mai napig így van. Ritka szép fiam van, ez van :)
Az azért kicsit nekem is furcsa volt mikor többször azt hitték rá hogy kislány :D
Ebben nekem is van vicces sztorim (próbálom poénra venni a dolgot, mert sajna ezen nem lehet változtatni, ilyenek a jónépek :))
A cég ahol dolgozom egy idősödő, távolságtartó tipikus cégvezető kezében van, egy visszafogott őszes úriember típus. Magyarán tipikus öltönyös felsővezető.
Mikor szülés után 6 héttel bevittem a babámat, odajött, megcsodálta milyen szép és megkérdezte: "És Ön szoptat, van teje rendesen?" Hát ez mindennek a csúcsa volt, mert ő mégsem az öregnéni kategória, szóval köpni-nyelni nem tudtam, válaszoltam mint a kisdiák :) Illetve válaszoltam mint amikor a prezentációkat tartottam és közbekérdezett:)))
:)))
Igen :) hát nekem sem azzal van a "bajom" ha megnézik, mert nagyon kis vigyorgós fiam van és az idegenekre is vigyorog ha kedvesen beszélnek hozzá.
Hanem épp hogy a kérdésekkel. Mert egy vadidegen embernek ugyan már mi köze a gátsebemhez, vagy ahhoz h szoptatok-e. Amúgy mivel császáros voltam a gátseb kérdés nálam sem túl helytálló... soha eszembe nem jutna ilyet kérdezni idegen embertől.... mind1, úgy tűnik nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!