Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik azok az "idegen hangzású...

Mik azok az "idegen hangzású nevek", amiket mindenki gáznak tart?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Dzsenifer, Dzsesszika
2010. jún. 16. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Jó közelítéssel azok, amik egy egyszerű naptában nincsenek benne.
2010. jún. 16. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
*naptárban
2010. jún. 16. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig itt olvasom a legjobbakat:Kevin,Ninetta,Fédra,Kloé,Lüszi,Bonaventúra,Misell,Zsüliett,Zsorzsett,Tittína,...használd a keresőt,nagyon nagyok vannak.
2010. jún. 16. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dzsásztin, Dzsúlió. Igazából számomra főleg azok, amiket nem úgy kell leírni, ahogy eredetileg vannak. Mert pl. nekem a kedvenc nevem külföldi (Kendra), de azt a magyar fonetika szerint is így kell írni, és eredetileg is így van. Ja, meg a Dzseni, Dzsenifer névtől is frászt kapok, mondjuk az már régebben is igen népszerű volt, amikor még nem volt ilyen szabály, és lehetett Jennifernek is írni (bár azt sose fogom megérteni, hogy egyesek miért Jen(n)yfernek írják, y-nal). Angolban amúgy nagyon tetszik a Jenny név, csak kicsit elcsépelt.
2010. jún. 16. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Rikárdó...De a többi magyarosított nyugati névtől is kiráz a hideg.Egyébként tetszenek,de én max.akkor adnám ezt a picimnek,ha esetleg külföldi lenne az apukája,vagy végleg külföldre költöznénk. ☺
2010. jún. 16. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
10%

Kedves 21:02-es. Az én nevem sincs benne a naptárban, mégsem mondanám gáznak.

Anyukám nagy balett rajongó révén a Hattyúk tavából választott nekem nevet: Odília

Nem hiszem, hogy szégyenkeznem kellene amiatt, hogy a magyar naptárba nem került be ez a név.

2010. jún. 17. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Meredisz...

De kiráz a hideg a Brendontól is.

2010. jún. 17. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Abigéltől nagyon és a Hanna pf....
2010. jún. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!