Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem akar iskola, ovi...

Aki nem akar iskola, ovi nyitást..Ti miből éltek?

Figyelt kérdés

Olyanok tippjeit várom, akik azt mondják remélik nem nyitnak már ki idén tanévben az iskolák, ovik. Akik alig várták hogy bezárjanak. Akik most lassan több mint 1 éve nem dolgoznak, hogy ne menjen a gyerek. Ti miből éltek? Adjatok kérlek tippeket.

Mi a férjemmel és a bölcsis gyerekkel hiteles házban élünk, fizetni kell a hitelt, enni is szoktunk azért, meg villany fűtés vezetékes víz is jó, ha van. Esetleg sampon, pelenka is kellhet. Felénk itt Pest megyében ezt mind pénzért adják. A gyerek megy a bölcsibe.

Nagymama meghalt, másik nagymama 70 km-re van és eü-ben dolgozik, tehát nem otthon mereszti még sajnos ő sem..Bár amúgy is az van, hogy idősebbekre ne hagyjuk, szóval lényegtelen.

Úgyhogy világosítsatok már fel mit lehet tenni! 2.5 éves még necces maga itthon 8 óra hosszára, igaz a hűtőt már ki tudja nyitni és kiveszi ami neki kell. Na de azért mégis..

2021. márc. 23. 08:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
73%
Nem a cégeknek kellene a munkavállalóknak úgy adnia fizetést, hogy kényszerből otthon van, hanem az államnak. Erre fizetjük az adókat, meg ezért jönnek az eu-s pénzek, nem pedig azért, hogy Felcsút mellé repteret építsenek (meg kisvasutat, stadiont).
2021. márc. 24. 12:26
 62/68 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező abban tévedsz nagyot, hogy ez egy influenza.
2021. márc. 24. 12:27
 63/68 anonim ***** válasza:
93%
Mivel ebből az utolsó hozzászólásodból süt, hogy egyáltalán nem vagy hajlandó felfogni, milyen iszonyatosan nagy is a baj - nem, nem influenza -, részemről befejeztem a beszélgetést.
2021. márc. 24. 12:29
 64/68 A kérdező kommentje:
De felfogom, de azt is, hogy hiába gáz a helyzet nem lehet évekre lezárni mindent és megállítani az életet.......
2021. márc. 24. 12:39
 65/68 A kérdező kommentje:
Amint látjuk sajnos nem használ a maszkhordás, se semmi, sőt, rosszabb minden, ergo ez van..De ha választhat valaki az között hogy utcára kerül vagy talán 1 % esélye van, hogy nála fiatalként komolyra fordul a betegség, akkor én is meg sztem sokan a 2.at választják inkább..
2021. márc. 24. 12:42
 66/68 anonim ***** válasza:
72%

"Amint látjuk sajnos nem használ a maszkhordás"

Te csukott szemmel jársz az uzcán? 10-ből 6 ha betartja a maszkohordási szabályt. Aki felveszi, az is többnyire az állán hordja vagy az orrát dugja ki. Így hogy használna?

Túl sok a felelőtlen önző ember, aki talán még akkor se fog megtorpanni, ha a szerettét veszíti el.

Most olvastam az fb oldalamon, hogy az egyik volt osztálytársamat is elvitte. 37 éves családapa, 3 kisgyerekkel. Fsza, igaz? Egy makkegészséges 180 centis sportos fickót képzelj el.

2021. márc. 24. 13:59
 67/68 A kérdező kommentje:

Az utcán.. Na itt kezdődnek a bajok, hogy valaki elhiszi, hogy a friss levegőn az az egészséges és jó, hogy maszkot hord, a tüdeje meg nem kap oxigént..Na ettől betegszenek meg inkább sokan, a gondolkodási képtelenségtől.

De a kérdésem nem erről szólt amúgy, hagyjuk már ezt a témát, Budapesten élünk, mávozunk, bkv-zunk, van egy csomó kollegánk, ismerősünk, rokonunk, barátunk, senkit se tudok aki elkapta volna, olyat igen, akinek lett egy pozitív tesztje és kicsit köhögött vagy folyt az orra, mint amúgy is ilyenkor márciusban szokott. De nem erre irányult a kérdésem, hogy rettegőkkel vitatkozzak.

2021. márc. 24. 14:16
 68/68 anonim ***** válasza:
85%

Hat akkor nektek szerencsetek van. Mi mind elkaptuk(4 gyerekes anyuka vagyok) ugy hogy a ferjem jar csak be dolgozni, meg a két gyerek oviba. Es megis pozitivak lettünk. Pedig mi tényleg kb sehova nem megyünk.

Amire szukseg lenne, az valami baromi nagy lezaras, ahogy mas orszagokban is. 2-3 het szigor es mar jobb lenne minden. Ehelyett azon gondolkodnak hogy nyitnk kene, amikor rengeteg ember hal meg naponta es hely sincs a korhazakban. Tudom nem ez volt a kerdes, de valaszoltam arra is par kommenttel ezelott.

2021. márc. 24. 18:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!