Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek karanténba került a...

Akiknek karanténba került a gyerekük óvoda/ iskola miatt; elkapta/ elkaptátok végül a koronavírust?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
A fiam osztálytársa lett covidos tavaly december elején, így az egész osztály karanténba került. Senki nem kapta el a 26 gyerek közül.
2021. febr. 14. 20:19
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Én kerültem karanténba (iskolában dolgozom) gyerek miatt.

4 felnőtt ment karanténba miatta, abból 3 elkapta.

Az osztálytársait nem lehet tudni hányan, mert felénk a gyerekeket csak elvétve tesztelik. De egyébként úgy figyeltük meg, hogy egy-két nap alatt átmegy rajtuk (vagy tünetmentesen lehet még gyakoribb). Csak éppen terjeszthetik.

Egyébként a családom valószínűleg nem kapta el, ugye miattam ők is börtönbüntibe kerültek, de nem voltak tüneteik.

2021. febr. 14. 20:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az egyik óvónőnek lett pozitív a tesztje, így az egèsz csoport karanténba került. Sem a gyerekek, sem pedig a szülők közül nem kapta el senki.

Egyébként a férjemnek is lett egy pozitív tesztje (a két eset között sok idő telt el, szóval nem onnan kapta el, inkább a munkahelyén), minimális tünetei voltak, mint egy enyhe nátha, csak a szàraz köhögés volt zavaró, de az is csak 3 napig tartott, így nyilván mi is karanténba kerültünk a gyerekekkel, viszont mi teljesen tünetmentesek voltunk (vagy el sem kaptuk).

2021. febr. 14. 20:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem, de két másik szülő igen. Az óvónő lett tünetes először, majd az egy emeleten lévő további 3 csoportból is pozitívnak bizonyult 8 dolgozó. Ami érdekes, hogy az óvónő váltópárja negatív volt, pedig ugye átfedésben dolgoznak.
2021. febr. 14. 20:58
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Egy tanárnő miatt digitális oktatás lett, két nappal később lett a gyerekemnek pozitív tesztje. Önkéntes karanténban voltunk, nem kaptuk el egyikőjük se (2 felnőtt, 1 gyerek).
2021. febr. 14. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnak 2 tanítónője volt covidos, karanténban voltunk, nem kaptuk el (és senki más sem az osztályból), majd mikor feloldották a karantént 2nap után a lányom bölcsijében 2 kisgyermeknevelőnek lett pozitiv a tesztje, újból karantén (ismét senki nem fertőződött meg, sem itthon, sem a bölcsiben). Az én munkahelyemen is a fél csapat covidos lett a másik fele meg nem, pedig előtte még mellettem ült. Utána home officeban voltunk, míg ők karanténoskodtak.
2021. febr. 14. 21:48
 7/18 anonim ***** válasza:
77%

Én és a férjem lettünk covidosak. Én nagyon beteg voltam 3 hétig, de azóta sem vagyok 100%-os.

Férjem jobban viselte.

4.5 éves kislányunkon szerintük egyetlen tünet nélkül átment.

Azt, hogy el se kapta, nem feltételezem. Egy 51nm-es panelban voltunk összezárva december 11-től január 4-ig. Lehetetlen, hogy nem kapta el.

Őt nem tesztelték, mert nem volt tünete.

2021. febr. 14. 22:24
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Az egész ovit bezárták egy dadus miatt, senki nem kapta el!
2021. febr. 14. 22:29
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Nalunk is a dadus miatt de az en fiam, es en is elkaptuk. A ferjemnek es a kisebb gyerekunknek nem volt tunete, oket nem teszteltek.
2021. febr. 15. 00:13
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Fiam 3éves, kiscsoportos. Náluk a dadus dolgozott 2 napig betegen, mire hazaküldték, tesztelték, pozitív, nekünk is karantén... 2 csoportot "zártak el", senki nek kapta el.

Hugom 7.es, náluk a magyartanár lett pozitív, tünetmentesen, 6 osztály és 5 tanár ment miatta karanténba, senki nem lett beteg.

2021. febr. 15. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!