Na jo nem teljesen mert a terep munkat nem lehet, de oda sok esetben vihetem 🙂
Am vannak nagyobb tesverek
Es 10 evesen azert eleg onnalo mar h meglegyen.
2021. márc. 5. 19:46
3/24 anonim válasza:
Mivel az összes gyerekes szülő nem mehet egyszerre szabira ezért nem túl tisztességes módon táppénz...
Rokonok messze, párom katasztrófavédelmis nem kap szabit akármikor. Amikorra kap szabit utána vált engem.
2021. márc. 5. 19:49
4/24 anonim válasza:
Középiskolás vagyok, nem vagyok szülő, szerencsére.
Van kettő testvérem, az egyik óvodás, a másik elsős. Rájuk nagyon szívesen vigyázok, mivel nekem is itthon kell maradnom.
Szerencsére mi meg tudjuk oldani, de elég nehéz lehet azoknak, akiknek nincs ilyesfajta lehetőségük.
2021. márc. 5. 19:53
5/24 anonim válasza:
Tök szemétség hogy ügyelet sincs amúgy! Most tényleg, ha nincsenek nagyszülők, tesók, más rokonok sem akkor mi van?! Szerencsére nekem nincs ilyen problémám de akkor is! Pl egy elsős vagy ovis gyereket nem lehet még egyedül hagyni 😕
2021. márc. 5. 20:09
6/24 anonim válasza:
Berakjuk a szomszédba:D
Én sem vagyok még szülő,de azért valaszolok.
Egy 10 éves ép gyerek egyedül is elvan otthon.
Vannak tesók is,ők is tudnak vigyazni.
De sajnos sokan vannak,ahol szinte senki nincs,aki tudna is vigyázni😕
2021. márc. 5. 20:14
7/24 anonim válasza:
Nálunk van egy elsős, aki nyilván nem tudna egyedül krétázni. Van nagyobb tesó, aki vigyázna rá, de neki is online oktatás van, mindig be kell jelentkezni, feladatozni, stb. Emellett nem tudna a kicsivel is tanulni. Nagyszülők is dolgoznak, ráadásul messze is laknak. Marad a szabadság, amíg van. Aztán majd szívás. Nem lesz fizetés. 🤷🏻♀️
2021. márc. 5. 20:20
8/24 anonim válasza:
Elkezdem kivenni a szabadságomat. Utána passz... Majd kiveszi a férjem is.
2021. márc. 5. 20:22
9/24 ildibrexy válasza:
Táppénz...
2021. márc. 5. 20:33
10/24 anonim válasza:
Bocsi hogy itt kérdezem, de látom válaszolt pár szülő is. Ha valaki aki a közeletekben lakik, felajánlaná hogy vigyáz a gyerekre amíg ti dolgoztok (mondjuk egy középiskolás aki ráér egész nap), akkor elfogadnátok? Ez lenne az én célom, csak nem tudom mennyire reális...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!