Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most, hogy bezár az iskola,...

Most, hogy bezár az iskola, óvoda stb. hova teszitek a gyereket? Hogy oldjátok meg? Nem mentek dolgozni? Hogy?

Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
10 Idegenre nem bíznàm, aki a gyereket sem ismeri jól,nos annak nem lenne jó vége. Olyanra aki egyébként is ismer és közelebbi a viszonyunk szívesen rábíznàm.
2021. márc. 5. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerencsére a fiamat már magára tudom hagyni, így nem jelent nagy gondot. 8 éves, tavaly év végén már volt "próba", simán kibírt fél napot, önellátó már annyira. Ha pár évvel fiatalabb lenne, akkor passz, valószínűleg jönne velem "dolgozni" mert nem tudnám sehol sem otthagyni.
2021. márc. 5. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Az óvodás lányom megy anyukámhoz, a kicsi bölcsis, ő továbbra is megy bölcsibe. Én az eü-ben dolgozom, szabistop van, nem tudok eljönni, és a férjem is dolgozik hétfőtől péntekig. Szóval nincs más megoldás.
2021. márc. 5. 21:43
 14/24 anonim ***** válasza:
7%
Miért mennék dolgozni? Home office van.
2021. márc. 5. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
14es jó neked...
2021. márc. 6. 06:22
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
Nah nekem van egy 2 évesen. Örökmozgó, életveszély,hiába vagyok itthon,online elinditom azt a nyavalyat de nem tudok ott ülni vele,csak ebéd után,amikor a pici elaludt. Ha folyamatosan online óra lesz,kiugrok az ablakon. Én akkor tudok vele tanulni,ha időm van,meg este ha soha hazajött . És akkor nem beszéltük,hogy elsős,most tanulna írni olvasni. Nem lesz ebből semmi. Majd megyünk jatszozni és kész,leszarom már.
2021. márc. 6. 07:54
 17/24 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó vagyok,1 évesen van,elírtam.
2021. márc. 6. 07:55
 18/24 anonim ***** válasza:
1%
#15 Hogy hogy jó nekem? Az összes közeli ismerősöm home office-ban van. Legalább anyuka vagy apuka, ha nem is mindketten.
2021. márc. 6. 12:10
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
18, például aki az egészségügyben dolgozik az hogy legyen home officeban okoska?? Tudod, nem minden munkágban van ám home office.
2021. márc. 6. 13:13
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

Van apolo anyuka rendőr apuka páros ismerősöm kiváncsi leszek hogy oldjak meg. Semmire nem

Gondolnak ezek.

2021. márc. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!