Aki nem akar iskola, ovi nyitást..Ti miből éltek?
Olyanok tippjeit várom, akik azt mondják remélik nem nyitnak már ki idén tanévben az iskolák, ovik. Akik alig várták hogy bezárjanak. Akik most lassan több mint 1 éve nem dolgoznak, hogy ne menjen a gyerek. Ti miből éltek? Adjatok kérlek tippeket.
Mi a férjemmel és a bölcsis gyerekkel hiteles házban élünk, fizetni kell a hitelt, enni is szoktunk azért, meg villany fűtés vezetékes víz is jó, ha van. Esetleg sampon, pelenka is kellhet. Felénk itt Pest megyében ezt mind pénzért adják. A gyerek megy a bölcsibe.
Nagymama meghalt, másik nagymama 70 km-re van és eü-ben dolgozik, tehát nem otthon mereszti még sajnos ő sem..Bár amúgy is az van, hogy idősebbekre ne hagyjuk, szóval lényegtelen.
Úgyhogy világosítsatok már fel mit lehet tenni! 2.5 éves még necces maga itthon 8 óra hosszára, igaz a hűtőt már ki tudja nyitni és kiveszi ami neki kell. Na de azért mégis..
8-as Senki nem csinált rossz lelkiismeretet azért, mert te otthon dolgozol. Legfeljebb azért, mert nagypofával osztod az észt annak, aki nem engedheti meg a home office-t, mert a munkája olyan jellegű. Pl. tűzoltó. Nemcsak a takarítókról van itt szó.
De te se vagy nagy észkolosszus, ha ilyen könnyen felkapod a vizet és lehyülyézel valakit.
Ügyeletbe sajnos nem azok viszik főleg a gyereket, aki rászorul, hanem azok, akik otthon vannak egy kicsivel, a nagyobb tesót pedig ahelyett, hogy otthon tartaná - ha egyszer megteheti, hiszen otthon van úgyis - elviszi ügyeletbe. Az ilyenek miatt van kiakadva az óvónő nálunk is.
Ha jól értem a kérdező kérdését, a bölcsis gyerekét ő is viszi bölcsibe, miközben az ovis otthon van...
Az van, hogy egymásnak feszülnek a gazdasági és az egészségügyi érdekek. Ami azért nagy baj, mert egyik nincs a másik nélkül. Minél szegényebb valaki, annál jobban ki van téve a betegségeknek. Viszont minél nagyobb a szabadság, annál nagyobb a valószínűsége, hogy megbetegszel.
Aki lenézi a szemétszállítókat, az belegondolt, milyen következményekkel járna a hiányuk? Akkor szabadulna csak el a pokol, ha mindenhol ott rothadna a szemét.
Én itt csak a kérdezőn érzem a keserűséget, a többiek csak a kérdésre válaszoltak.
19, miért gondolod ezt? Ő is csak a kérdésre válaszolt, bankárként teheti meg. De azt is tudd, hogy a bankszektorban is csak a backofficosok tehetik meg, a front end továbbra is ott csücsül a bankban az ügyféltérben.
Egyébként ne hidd hogy olyan hawaii dizsi napfény mindenkinek a home office.
2 szobás panelben 2 kisgyerek mellől dolgozni napi 10-12-ben nem épp pihentető (a legcsendesebben is zajosak, egész nap nem lehetunk lent, neki rengeteg hívása van).
Férjem IT szektorban végzi ezt, míg en gyesen vagyok, mivel a vírushelyzet miatt nem tudom beadni a 2 évest a bölcsibe, így egyutt vagyunk az 5 évessel.
(Van a családban "kukás", nem nézi le senki oket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!