Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hálapénzt ezután is mertek...

Hálapénzt ezután is mertek majd adni?

Figyelt kérdés

Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.

Ti meg meritek kockáztatni?

2021. jan. 6. 10:02
 81/109 anonim ***** válasza:
0%

Igen, van gyerekem. Nem vagyok paramami, a protokoll szerint előirt vizsgálatokat csinálták meg +nyilván akkor volt több, ha az alapban eltérés volt.

9 hónapig hordasz ki egy gyereket, az idő alatt bármikor meghaltat, elnyomhatja a zsinórt stb. Persze 0-24 ctg-re is köttetheted magad, ha úgy gondolod. 😂 méhszáj állapota bármikor változhat, bizonyos kereteken belül megengedett. És ha nyílik mit csináljak vele? Fektetik és megkérik,hogy záródjon vissza? 😀

Olvassátok el bátrán pár cikket,tanulmányt, szakirodalmat stb. Ajánlom az eü gazdasági vonatkozásainak és a matematika területének az áttanulmányozását is, pl hogy miért nem csináljak 2 havonta teljes test CT-t, hogy nincs e rákod. Hüvelyi vizsgálat kifejezetten káros terhesség alatt, csak indokolt esetben javasolnak, azt is körültekintően. De a hanyatló nyugat persze ebben is téved, az evidence based orvoslás meg nyilván kreténség. Nektek van igazatok.

Amúgy legyen annyi vizsgálat, amennyit kívántok,de a kötelezőkön felül legyen megtérítve az összes, ne TB alapon menjen. És nem, rohadtul nem magánba megy minden ilyen felesleges vizsgalat, látom, hogy mennyi van megkérve xy betegeinek feleslegesen. És nem mind1, mert ez mind pénz.

Magyar kismamák tényleg elképesztőek..😀 de nem fogok magyarázni senkinek, aki alapvető statisztikai fogalmakkal nincs tisztában és a saját kis sztorijait meséli gold standardként, mert látszik fogalmatok sincs róla. Csak a terhességbe mindenkinek divat manapság belepofázni, mintha értene hozzá ( mert adott progeszteront, miért nem, jajj PCO-s vagyok, indukció kell nem kell) ez is azért van, mert a teherbeesési szándék kigondolása után a nők nagy része az ördögnek is eladná a lelkét.

Inkább arra kéne figyelni,hogy be húzzatok el ,mint egy koca, mert na az tényleg egészségkárosító.

2021. jan. 7. 07:56
 82/109 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem te nagy tévedésben lehetsz, vagy legalábbis tájékozódj, hogy pontosan kiket küldenek le. Amikor én voltam kórházban genetikai uhn, ott is rengeteg embert leküldtek és órákat vártam. De ők alapból bent voltak a kórházban kivizsgálásokon, a C kategóriát is ugyanúgy előre engedték. Magánorvos nem fogad kórházban beteget! Minek fogadna?? És miért vizsgálná meg a betegét más? Arra ott a saját rendelése uh géppel!
2021. jan. 7. 08:11
 83/109 anonim ***** válasza:
88%

Mi sem fogunk magyarázkodni egy ilyen ostoba érzelminyomoréknak, aki egy felmerülő problémát úgy kezelne, hogy mit csináljak vele? Még jó, hogy az orvosi munka alapjában véve nem erről szól. Akkor bárki lehetne orvos, ennyit bárki be tud nyögni. Persze az imádott 3 havonta rád nézek, és egy kva szót nem szólok hozzád tipusú orvoskáid ezt biztos másként látják. Te meg nyalod a sggüket, míg te vagy valamelyik hozzátartozód ott nem marad, a csodás felvilágosult sztk-s orvoslásnak hála. Meg nem tudsz elvonatkoztatni a saját szülésedtől/esetedtől, amiket más ír meg csak egy sztorinak fogod fel, ami nyilván nem is úgy volt, vagy ki nem xarja le...

A kocázással meg szépen feltetted a pontot az i-re a mentális sérültezéssel együtt....mondjuk úgy szépen bemutattad magad. Az ilyen inkább ne okoskodjon meg osszon észt, mert semmilyen szempontból nem vagy hiteles. De sötét, és mocskosszájú legalább igen.

2021. jan. 7. 08:31
 84/109 anonim ***** válasza:
88%

" Csak a terhességbe mindenkinek divat manapság belepofázni, mintha értene hozzá"

Most ugye tükörbe néztél, és legalább magadról beszélsz, mi? :D Végre valami értelmes, ami elhagyta a szád.

2021. jan. 7. 08:33
 85/109 anonim ***** válasza:
5%
Az orvoslás egy tudomány, kutatásokra és vizsgálatokra hivatkozva születnek döntések. De a te logikád alapján akkor a gyógyult rákosokat miért nem hetente/havonta követik után? Miért fél évente majd évente? Mert igazolva van,hogy a több vizsgálat nem hozott statisztikái előnyt. Szerintem neked nem kéne szülni. És te vagy buta, te nem értesz a tudományhoz. Én nem a saját szulesmrol beszélek,hanem statisztikákról.te nem érted,hogy smit pofázol az kognitív torzítás. De itt fejeztem be a veled való vitát. Az összes ilyen észlény menjen magánba és fizesse a saját hülyeséget. A magánorvosod is boldog lesz, meg te is.
2021. jan. 7. 08:38
 86/109 anonim ***** válasza:
88%

Te észlény orvos. :D Szülésig bent tartották a kórházban (a barátnőmet akinek kinyílt a méhszája) és tömték mindennel. Nem tudom mivel, mert én nem vagyok orvos, ellentétben veled. :D Mondták, hogy nagy szerencse, hogy alapos volt ő is és az orvos is. Ugyanis a méhszáj állapotát még magánrendelésen sem mindig nézik.

És igen pontosan így van, kórházban nem fogad magánorvos beteget. Nem is értem hogy gondolhatod, soha nem voltál még magánban? Azokat a nőket akiket előre engednek más osztályról küldik le/fel az adott (ügyeletes) orvos kérésére, mert neki kell az eredmény és nyilván az orvos kérése elsőbbséget élvez. Ez bárhol máshol így van. A fogorvosnál implantáció után egyből vezettek be a CT-be, hiába várakozott előttem sok más ember. Ha az adott orvosnak kell egy gyors vizsgálat, akkor beküldi és kész.

Itt befejeztem, mert tényleg mintha a falnak beszélnénk.

2021. jan. 7. 08:45
 87/109 anonim ***** válasza:
90%

85-ös te tényleg valami érzelmi sérült idióta vagy.

Ha majd a gyereked vagy valakid meghal, mert tojtak a fejére, akkor gondolom neked is kielégítő válasz lesz, hogy bocs a statisztika szerint ennyi időt volt érdemes erre a problémára rászánni, így jártatok. Igaz ha a kisujjunkat megmozdítjuk legalább máshogy alakul, de ez van.

Mondjuk én kinézem belőled, de engedd már meg, hogy másnak többet érjen a saját/gyereke/hozzátartozója élete, mint pusztán egy számadat.

2021. jan. 7. 08:47
 88/109 anonim ***** válasza:
21%

Itthon 2017-ben 12 halál jutott 100.000 élveszülésesre, az általatok szidott Angliában 7. Magzati halálozás hasonló trendeket mutat, bár ott kisebb a különbség. ( google a barátod)

De már ezerszer megfogadtam, hogy nem kezdek el vitázni idiótákkal, akik az adatok ismerete nélkül vagdalkoznak,mert kb a 2+2=4 összefüggést se értitek, hála a magyar oktatásnak. Csak azt szajkózzátok kinek a kijével mi történt meg nem történt.

És igen 84, értek hozzá, terhesség és szülés alatti komplikációk gyakoriságával és megelőzési lehetőségeikkel foglalkozom, érdekel esetleg pár cikk, adat? Vagy úgysem érted? És te mi is vagy? Öntudatos momzilla?

2021. jan. 7. 08:54
 89/109 anonim ***** válasza:
10%

86, LINKELJ MÁR IDE EGY GYOGYSZERT,AMI A MÉHSZÁJ BEZARODASAT IDEZI ELO LEGYSZI!!! tudod egyáltalán mi az a fenyegető koraszülés?

Itt cseszte el az ország az egészet. Hagyták,hogy a momzik diktáljanak, mert fizetnek. Ezt is tanulmányok igszoljak, hogy a fogadott orvos mivel pénzt kap, külön figyelmet szentel és túlértékel olyan adatokat is,amiket nem kéne, meg rengeteg felesleges vizsgálatot csinál, ami szintén lehet káros! ( Nil nocere elve)

Szívből remélem,hogy súlyosan szankcionálni fogják a hálapénzt, orvost fogadni csak magánban lesz lehetséges, a szülést meg az fogja kísérni aki ott van. Így talán elérjük a rettenetes angliai statisztikákat.🐒🐒

2021. jan. 7. 09:00
 90/109 anonim ***** válasza:
88%
Ha a rákosoknál tartunk, azzal mivan, hogy rokonom agydaganat gyanújával fél évvel későbbi időpontot kapott MR-re? Amire sajnos nem tudott elmenni, mert addigra meghalt. Így nem nehéz ám növelni a statisztikát.
2021. jan. 7. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!