Jajj 99-es hát nem érted, ezek csak "sztorik" amiket te meg mindenki más csak kántál.
Aki nem akar a szent magyar köz eü statisztikai adathalmazában egy pötty lenni, az mind fogyatékos. A "sztorik" amikkel itt fárasztjuk reménytelenül a nyomorultat az meg persze más ember életébe került/kerülhetett volna, de ki nem carja le, a statisztika így rendelte.
A halva születési rátánkról is biztos kizárólag magánpraxist is folytató idióta orvosok tehetnek 100%-ban, ő már csak tudja, bebizonyította :)
Ő aki ránéz a folyosón egy betegre és már azt is tudja ki ő miért jött kihez jött, milyen vizsgálatra jött, ami mennyire indokolt is valójában. Ő mindent is tud. A stílusa meg tényleg mindent elmond :) Kész kincs, már csak el kéne ásni.
2021. jan. 7. 10:44
102/109 anonim válasza:
101es arról meg nem is beszélve, hogy ki hisz manapság 100%ig a statisztikáknak? Amikor a koronastatisztika az élő példa, hogy úgy hamisítják, ahogy csak akarják. A kórházak ráírják a dokumentumra hogy koronában halt meg, mert jó sok pénzt kapnak utána. Egyik munkatársam nemrég sírva jött be dolgozni, hogy jól átcseszte a kórház. Meghalt egy közeli rokonuk aki nem koronás volt hanem halálos beteg. A kórház megkérdezte őket, hogy felvehetik-e koronásnak, őket meg abban a helyzetben semmi nem érdekelte, rábólintottak. Majd a biztosítónál kiderült (életbiztosítása volt), hogy világjárványra nem fizetnek. Buktak több milliót. De azétt a szent statisztikában ott van a roko a halottak között.
2021. jan. 7. 10:55
103/109 anonim válasza:
88 ha ilyen marha okos vagy, nyilván tudod, hogy almát almával kene hasonlítani. Az angolok életszínvonala pl nem hasonlítható a magyarokéhoz. Ami alapvetően elég sokmindent befolyásol. És valóban az en gyerekemet ne statisztikai alapon ítélje meg egy sötét paraszt. Aki statisztikaval foglalkozik, az maradjon a kockas (pardon, négyzetrácsos) papír mellett. A praktizáló orvosokat meg hagyja, hogy végezzék a dolgukat. Pl megnézzék minden rendben van e a babával. Ez meg pont egy terhessegnel baromság, hogy gyakoribb uh ne hozna eredményt, főleg a terhesseg vége fele ahol már egy csaszar életet ment... szobatarsamat pl pont egy ilyen felesleges uh-rol kuldtek be azonnali császárra. Koraszülött lett a babaja de el és egészséges. Persze ehhez szerencse is kell ha 3 nappal később lett volna a vizsgálat lehet már halott a baba, meg hat ő csak egy a szent statisztikákban, ki nem szarja le, ugye? Hat az adott anya és apa biztosan nem... továbbra sem ertem, mit zavar az téged, hogy ki hányszor fizet 20000ft-ot a nogyogyasza magamrendelesen. Mert hogy egyébként nst-re küldik már csak a korhazba a kismamákat, amit ugye ő is kifizetett tb formájában, szóval nincs itt sem semmi “magán ellátás”.
Szoval továbbra is. Szamolgassal legyszi a háttérben és ne akard szetcseszni az egyetlen olyan eü ellátást, ahol azért meg mindig kiemelten foglalkoznak a pacienssel...
2021. jan. 7. 11:02
104/109 anonim válasza:
Statisztika bubus! Egy olyan statisztikaval támaszd már alá a saját okosságodat, ami arról szól, hogy hány baba/anya hal meg magánorvos keze alatt és hány ügyeletben. De hiteles legyen ám a forrás! És legyen részletezve, hogy volt e fenyegető korelozmeny. Minden más statisztika irreleváns abból a szempontból, hogy fogad e orvost vagy nem. A császárt ne keverjük ide. Mert pl a szenny nyugaton rengeteg helyen lehet legálisan választani, szóval az hogy egy megfogadott orvos többet csinál, az az en szememben nem negatív, hanem pozitív. Csak a halál érdekel. Magán és ügyeletes orvos bontásban és hogy volt e ismert fenyegető előzmény. Köszi.
2021. jan. 7. 11:07
105/109 anonim válasza:
Mi ez a netto irigység? Nekem is van fogadott orvosom, de egy fiatalabb, számomra megfizethetőbb. Mégsem pattogok az elmebajtól ha valaki ahhoz az orvoshoz jár akihez én is szerettem volna (alkalmanként 30 ezerért).
2021. jan. 7. 19:07
106/109 anonim válasza:
Nem megy börtönbe. Tele vannak a börtönök, és majd pont egy frissen szült, középosztálybeli nőt (aki tud hálapénzt adni) fognak börtönbe zárni. Max valami figyelmeztetést kap.
2021. jan. 8. 07:29
107/109 anonim válasza:
Nagy kavar van az egyik válaszoló fejében. A magánellátás nem úgy működik, ahogy te gondolod. Nem a kórházba járunk be a választott orvosunkhoz és főleg nem küld minket sehova ultrahangra kórházon belül. A magánellátásban résztvevő kismamáknak a 3 genetikai ultrahang a kötelező. Tehát nekik a genetikaikra kell csak járni, amihez egy totálisan más uh gép kell. Ezt készíti a legtöbb kórházban szonográfus és várni kell rá órákat. A havi magánellátás az orvos saját magánrendelőjében történik saját uh gépen (ami más, mint a genetikai, 3d-s uh). A magánorvosok az uhk közül csak a 3 kötelező genetikait nem tudják megcsinálni. A kismama kérhet időpontot a kórházba és megcsináltatja ingyen, vagy választ egy magánrendelőt és kér időpontot genetikushoz (általában ezt szokták). Ha a kórházat választja, bizony ő is vár órákat (ahogy én is tettem). Ha a magánrendelést választja, akkor nem vár de fizet. A vizsgálatot követően jelentkezni kell a magánorvosnál aki a saját magánrendelőjébe ad időpontot. Ha magán genetikain voltunk és utána még a sajátunkhoz is megyünk, az már egy húzósabb összeg úgy hirtelen. De mellettem ült a kórházban 2 kismama aki genetikaira várt (magánorvoshoz járnak), viszont ott fogadkoztak, hogy inkább fizetnek de soha többé nem jönnek és várnak ennyit. Szóval aki a kórházat választja, mindenki vár a sorára. A leküldött betegek pedig tényleg orvos kérésére jönnek, nem protekcióból. Kell egy gyors kontroll vagy hirtelen vizsgálat, őket beküldik soron kívül. Ők ugyanúgy sztks betegek csak ilyen esetben más az eljárás. De nem csak a nőgyógyaszaton van így hanem minsenholm
2021. jan. 8. 08:25
108/109 anonim válasza:
Az állami ellátásban kell a 3 ultrahang, rosszul írtam.
2021. jan. 8. 08:26
109/109 anonim válasza:
Nézzétek, találtam egy kérdést amiben a csodás angol ellátást tárgyalják. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!