Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hálapénzt ezután is mertek...

Hálapénzt ezután is mertek majd adni?

Figyelt kérdés

Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.

Ti meg meritek kockáztatni?

2021. jan. 6. 10:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 A kérdező kommentje:
De hát börtönbe fogtok kerülni!
2021. jan. 6. 11:33
 22/109 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a hármas csak szimplán ostoba. Biztos, hogy nem szült még és ahhoz sincs esze, hogy átlássa ezt a rendszert. A felszínen ítélkezik, ahogy a legtöbb ember teszi. De a valóságot már nem látja.
2021. jan. 6. 11:35
 23/109 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kérlek ne ezt ismételgesd, hanem olvasd el az erre a kérdésedre adott válaszokat/megoldásokat.
2021. jan. 6. 11:38
 24/109 anonim ***** válasza:
100%
19-es, 20-as teljesen egyetértek!Én sem fogalmazhattam volna meg jobban 👏👏👏👏
2021. jan. 6. 11:41
 25/109 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Elmész a 6 hetes kontrollra a maganrendelesere és 20 helyett 200 ezret hagysz ott. Ennyi. Ki tudja meg szerinted?!

Ez ellen az egyetlen megoldás, ha egyáltalán nem mehet be a korhazba, a nem ügyeletes orvos.

2021. jan. 6. 11:42
 26/109 anonim ***** válasza:
5%

Akkor sincs igazatok. Nem jár havonta ultrahang meg labor. Ha kell, fizesd ki magánban, ennyi. Vagy szerintetek a havi ultrahang miatt jobban fog fejlődni a gyerek? Kinő esetleg a hiányzó veseje5/keze lába? Végre nem a terhes nők fognak diktalni,hanem protokoll szerinti ellátást kapnak. Nagyon ideje volt már,agyatlan a kismamák 90%-a.

Amúgy elmondom,hogy fogadott orvossal ugyanúgy vannak horror szülések.

Remélem mágneskártyás becsekkolás lesz, és egyszerűen nem jut be a doki a munkaidőn kívül. Az indokolatlan indításokat meg programcsászárokat meg büntetni kéne. Aki orvosi indok nélkül ilyet csinál, azt kitiltani 3 hónapra a szülőszobáról. Hátha így észbekap itthon végre már mindenki. Hogy a te tok felesleges fogadott szülésednél éjszakázik az orvos, másnap meg megy műteni hármat. Na ez a betegveszelyeztetes. Ti egy olyan dologhoz akartok orvost fogadni, aminek a halálozása EZRELÉKEKBEN mérhető. Idej leszállni a földre és elköszönni a fogadott dokiktól. Meglátjátok, senkiben nem fog bennmaradni a gyerek.

2021. jan. 6. 11:44
 27/109 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként én azt mondom nem is lenne semmi bajom a magánkórházzal, ahogy állnak a dolgok inkább szülnék ott, egy a gond, hogy jelenleg Budapesten kívül nincs erre lehetőség, úgyhogy aki nem ott lakik, annak szívás. Előbb ezen kellett volna gondolkozni, aztán ilyen döntést hozni. De szerintem ha ez hosszútávon így marad, sok doki fogja meglépni, hogy felmond az adott kórházban és lesz csak maganrendelese, aztán majd ha kevés lesz a szülész-nőgyógyász felveszik őket külön szerződéssel a régi kórházakba, amiben majd bele lesz foglalva, hogy a kismama aki eddig hozza járt szülhessen nála, stb. Amúgy azt tartom kicsit felháborítónak, hogy ugyanazt a bánásmódot várják el az emberek felé az orvostól. Konkrétan volt szerencsém olyan szobatarshoz, akivel a nővér veszekedett, hogy ugyan fürödjön már meg, mert meg szeretne majd vizsgálni a doki, ugyanez a nő “aggódva” a gyerek egészségéért óránként járt le cigizgetni. Most őszintén, ezt egy normális ember, orvos nem pártolja, én sem tudnék úgy ránézni, mint egy tök normális, tiszta, rendezett kismamára.
2021. jan. 6. 11:48
 28/109 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Csak kérdés milyen baja lesz? Az ember normális kórházi ellátást akar. Azt akarja, hogy annal szüljön akiben megbízik és, hogy nővérek oda figyeljenek rá, ne hsgyjanak bent napokig katétert, a csecsemő segítsen a szoptatás megtanulásaban, ha nehézkes. Minden mád eü problémával is orvost választ az ember egyébként.
2021. jan. 6. 11:50
 29/109 anonim ***** válasza:
84%
26-os ha nő vagy akkor szégyen vagy,ha férfi akkor majd a feleséged úgyis szülni fog, aztán ha probléma merülne fel nála a terhesség vagy a szülés alatt,majd gondolj vissza ezekre a sorokra amiket ide írtál.
2021. jan. 6. 11:50
 30/109 anonim ***** válasza:
93%

26 értsd már meg, hogy havonta uh-t eddig is kizárólag maganban csináltak 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Te tényleg ennyire értetlen vagy?! Azt meg ne akard már megszabni, hogy mi indokolatlan, mert ha az en gyerekemnek bármi komolyabb baja lett volna (így is lett mert lelegeztetore került) az ügyeletesek balfa*saga miatt, akkor tuti perelek. Ha en elvereztem volna, gondolom a családom is. Úgyhogy ez nem ilyen egyszerű. A csaszar és az indítás védi az orvost is sokszor. És beavatkozás nélkül a halálozás bizony 15-20% lenne mint régen is... eszleny.

De mondom, lehet ügyeletes rendszert csinálni csak tessék normálisan ellátni aki ott van és pl átnézni a leleteit... mert hogy engem 4!!!! Különböző orvos vizsgált és mind leszarta, hogy mik vannak a papíron.

2021. jan. 6. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!