Hálapénzt ezután is mertek majd adni?
Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.
Ti meg meritek kockáztatni?
#26 mekkora egy érzelminyomorék vagy te, erre már szavak sincsennek.🤦♀️🤦♀️
Pont az ilyen nomád elveket követő magyar köz eü elől menekülnek az "agyatlan kismsmák", de ne zavarjon.
A gyerek nem maradt még bent meg még akkor is bunkó hozzáállás, ha problémamentes a terhesség, meg nincs semmi aggasztó előzmény. De nyilván ezek mind kiderülnének 3 havi 1 perces uh-val, mi? De várj tudom majd a természet szelektál. Kár, hogy veled nem tette meg.
Szerintem nagyon fura, hogy a nők többsége (de más eü területeken más betegek is) a kiskapukat és trükközési lehetőségeket keresik, vagy ritkább esetben a legalizált orvosfogadás mellett vannak. Utóbbi esetben ugye a dokinak vállalkozást kell indítania, adóznia kell, esetleg a kórháznak is fizetnie, tehát a mostani árak megduplázódására simán lehet majd számítani. Egyébként én ez esetben mennyiségi korlátot is bevezetnék, ahogy egy kamionsofőr sem vezethet akármennyit, egy egész éjszakás ügyelet után kialvatlanul berángatott orvos se vezethessen szülést, pláne ne császárt. Na szóval visszakanyarodva, nekem nagyon fura, hogy a nők nagy része inkább van a trükközős pénzátadás mellett, ahelyett, hogy az egészségügy rendbetételét, normális kórházi körülményeket, pihent orvosokat, a rezidenseknek masszív gyakorlati lehetőséget, stb. kívánnának.
Az meg, hogy a doki nem kért pénzt, és nem tudja, hogy fog-e kapni, nettó önáltatás. Ha felkérted, hogy külön extra figyelmet fordítson rád, akkor a doki pontosan tudja, hogy _fogsz_ pénzt adni neki, és el is várja, ha nem várná, akkor nem nézne rád extrán.
Olyat pedig semmiképp nem csinálnék, hogy azért fizetek egy orvosnak, hogy kedves legyen. Miért választ valaki olyat, aki egyébként bunkó lenne? A borítéktól amúgy sem javul meg a viselkedés, ahogy millió példát lehet olvasni a gyk-n is arra, hogy a fizetés ellenére is paraszt volt valaki.
Hiába makogsz, csak röhögni tudok rajtatok, pláne, hogy megszűnt a ki a fekete "magánellatásotok", persze a Robért Károlyra már nincs pénz.. 😂😂
Toxémia, GDM, 37. héten volt sürgős császárom, mert 200/100 volt a vérnyomásom. Bevitt a mentő, megnéztek a szivhangot, vittek a műtőbe. Fogadott orvos nélkül. Szobatarsam sztardokija meg "remek" munkát végzett, gyorsított szülés oxival, hatalmas gatmetszes, hasbakonyokles stb. Ezért megérte tejelni.
Legtöbb terhességét egy mezei
Orvos meg szülésznő elgondoz, ehhez nem kell akkora ész,mint ahogy azt ti hiszitek. Üdv a valóságban,végre 2021-ben eljutottunk idáig. Max nem szülnek annyian,ami csak jó.
32-es: azért gondolkodunk ebben, mert jelenleg ezt a rendszert akarják bevezetni. Gondkozhatunk mi abban, hogy inkább a Marson szülnénk, ha most nem ezt akarják a törvényben megfogalmazni. Remélem, érted.
A másik pedig, nyilvánvalóan a fogadott orvosok között is van kivétel, van aki bunkó, mint ahogy az égvilágon mindenben van kivétel. Viszont beláthatjuk, hogy az ügyeletes-fogadott orvosokat összehasonlítva ez elég csekély arány.
Személyes vélemény egyébként, hogy a magyar mentalitást ismerve aki a fogadott orvosok ellen van, az irigy mert nincs rá pénze és egyszerűbb szidni a másik oldalt. Nincs olyan ember aki ne a legjobbat akarná saját magának, lányának, feleségének. Kizártnak tartom, hogy akik ellenzik a fogadott orvos témát, úgy állnának a saját lányukhoz, hogy menjen csak szülni ügyeleteshez akkor is ha szülészeti erőszak lesz a vége. Ha lenne pénz rá bárki kifizetné.
#35: ezzel azért nem értek egyet, mert a fogadott orvosok is ügyelnek, és már a legfiatalabb szakorvosoknak is vannak magánban terheseik, max. ők (még) kevesebbet kérnek érte. Tehát gyakorlatilag 100% átfedés van az ügyelő orvosok és a fogadott orvosk csoportja között. Tehát nem, nincs különbség közöttük.
Én azt az okot tudom tényleg elfogadni a választott orvos mellett, hogy valaki olyannál akar szülni, akit már személyesen ismer, mert millió okból be van parázva az ember, és nem akar még egy ismeretlen embertől is félni. Nekem ugyan nincs ilyen problémám, de megértem, hogy másoknak meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!