Hálapénzt ezután is mertek majd adni?
Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.
Ti meg meritek kockáztatni?
# 10
De börtönbe is kerülhetsz! Ez sem számít???
Mondjuk tegyük fel bevállalják a kismamák a börtönt.
De utána munkaerőpiacon hogyan magyarázzátok meg a büntetett előéletet?
Ja 3-as amúgy jó nagy bunkó vagy. Volt és lesz is laborka meg uh, ugyanis akar hiszed akar nem, ezeket eddig is maganban csinaltattak a nők az alapon felül. Ha valaki havi uh-t akar, az neked miért is nem mindegy?! Másrészt en ügyeletben szültem, nem is fizettem senkinek. Majdnem el is vereztem, mert véletlen elfelejtettek megnézni, hogy a leletemen rajta volt, hogy szar az alvadasom. Utána meg kapkodtak össze-vissza. Amúgy az is rajta volt, ha nem tagulok, császárt kell csinálni egyéb probléma miatt, nem tagultam, 33 órát vajudtam, mégse csaszaroztak meg...
Persze lehetne ügyeletben szülni, csak akkor tessék szemléletet váltani, hogy az is biztonságban legyen, akinek nem komplikáció mentes a terhessége vagy a szulese. Azt se ertem, hogy egyeseket miért zavar a választott programcsaszar. Ha arra vágyik, hajrá. És ne gyere azzal hogy akkor menjen maganba, mert fizet mindenki annyi tb-t, hogy ez ne legyen kérdés...
#3 szálljon le a magas lóról aki ilyen stílusban beszél terhes nőkhöz, mert nekik igényük van arra, hogy terhesen havi egyszer (1×!!!!)rájuknézzenek és legyen uktrahang. Aztaleborultját tényleg. Mondjuk csodálkozol hogy a nők nagyrésze nem kér az sztk-s terhesgondozasból, mikor a fajtáddal van tele? Komolyan rajtatok múlna szántóföldre baxnátok ki minket szülni, mert majd a természet megoldja, mit nektek laborka,meg uh-cska. Es hiába játszod az erkökcscsőszt, meg az agyadat, te is tamogatod a pénzért törődést venni elvet, csak te árat emelnél, azért küldenéd a mellesleg adót tb t fizető állampolgárokat magánkórházba. 800ezerért. És mi szálljunk le a lóról? Visszafizetheted az életem során befizetett tb-t aztán már ott se vagyok. De nem, én fizessek azért, hogy még az ilyen bunkók megkérdőjelezzék a jelenlétem jogosságát egy állami kórházban. Idióta.
A fogadott orvos rendelojebol meg legalabb akkor mész ki ha már nincs több kèrdésed, sztk-ba meg örülj ha probléma mentes a terhességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!