Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hálapénzt ezután is mertek...

Hálapénzt ezután is mertek majd adni?

Figyelt kérdés

Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.

Ti meg meritek kockáztatni?

2021. jan. 6. 10:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
77%

Tojunk rá, hogy mi vagy. Azon felül hogy egy paraszt. Majd a saját hozzátartozód sírjánál vagdalkózz a statisztikáiddal te nyomorult, akitől szintén elsajnáltad volna azt a plusz egy "felesleges" UH-t, mert ennek így kellett lennie, és STATISZTIKSILAG indokolatlan lett volna, és amúgyis bezzegkülföldbezzegkülföld. Aki meg máshogy dönt még az adott szituációban azt a máglyára feldobnád mert szembemegy a szent statisztikáddal.

Igazából nem is azzal van a gond, hogy nem mennél magánorvoshoz terhesen, hanem ez az alpáriság amit megengedsz magadnak más nőkkel szemben mert "te értesz hozzá".

Ismételjük, nem a te pénzed, nem a te dolgod, és nem a te gyereked egészsége.

És nem nem csak egy öntudatos momzilla vagyok, de a kocázás, mentális sérültezés után nyilván ilyeneket már fel sem veszünk tőled, te kis "agyonművelt" gyk-s dokinő, pont ennyit vártunk tőled és nem többet. Idióta.

2021. jan. 7. 09:02
 92/109 anonim ***** válasza:
5%

90, másról beszélsz. Én gyógyult rákosok utankoveteserol beszeltem, nem diagnosztikáról. Elég szomorú,hogy meg ma is előfordul,h9gy nem 1 héten belül kap tumorgyanús beteg időpontot,sajnálom a rokonodat, ilyennek nem lenne szabad megtörténnie!!

De ezert tépem a számat,hogy pl előle is a paraszolvenciát adó betegek is vettek el a helyet!!! Mert nem orvosi indok alapján van vizsgálat, hanem az alapján ki fizet! És ez korrupt és igazságtalan!! Mind ahogy az is, hogy a fogadott doki szüleszt éjjel,mert azért 300 ezret kap a másnap műtött falusi rákos néni meg nem érdekli,mert ő nem fizetett. Ezért simán beáll 0 alvással megműteni. Nem hiszem el, hogy ezt nem érzitek gaznak.

2021. jan. 7. 09:06
 93/109 anonim ***** válasza:
86%

Jézus atya úristen. Tessék, itt egy részlet a legelső neten talált cikkből. Még egyszer megjegyzem, fogalmam sincs mit adtak az ismerősömnek, ezt csak a kérésedre másoltam be, amit te (mint hozzáértő :D) is egy másodperc alatt megtaláltál volna.

"Némely súlyosabb esetekben erősebb gyógyszerekkel is akadályozhatják, hogy nagyobb baj történjen vagy esetleg koraszülés következzen be. Ismertebb kismamáknak adott ilyen gyógyszerek: Spiropent, Diaphyllin Cordaflex"

2021. jan. 7. 09:08
 94/109 anonim ***** válasza:
0%

93, igen fenyegető koraszülés és mehtevekenysegek eseten.

De hol van itt szó a méhszáj nyílásáról??? Rengeteg nő hord ki gyereket nyitott vagy nyíló mehszajjal. Főleg 2. 3. terhesség során.

A koraszülésnek nem ezzel van kapcsolata. Akinek idő előtti mehtevekenysege van, az érzi. Szol, megvizsgáljak, jobb helyen ultrahanggal és nem kézzel. Ha mehtevekenyseghez méhszáj változás társul akkor beavatkoznak.

Önmagában a mehszajnak nincs jelentősége. De olyan is van, hogy vki nyitott 2 ujjra, 2 hét múlva meg már zárt.

2021. jan. 7. 09:13
 95/109 anonim ***** válasza:
83%

Mocskolódáson kívül megy még valami tudósasszony? :D

Attól hogy ezt ideokádod ezredjére, még nem érvelsz, tudod? És te nem érted/nem akarod érteni amit mások írnak neked, szóval mondanám hogy menj te tyúkokhoz, de nem akarom őket megsérteni :) Annál még ők is jobb bánásmódot érdemelnek...

2021. jan. 7. 09:13
 96/109 anonim ***** válasza:
88%
Biztosan viccből fektették akkor be a kórbázba és tartották ott a szülésig a te nagyraértékelt ügyeletes orvosaid akiknek semmit nem fizetett. Szerintem legközelebb hozzád megy, te jobban tudod.
2021. jan. 7. 09:15
 97/109 anonim ***** válasza:
84%
Te nagyon el vagy tévedve. Ami önmagában nem lenne baj, de akkor ne állítsd be magad hozzáértőnek. Miért gondolod, hogy az állami kórház gépeit, orvosait használják a magánrendelést választó emberek? Ennyi hozzászólás után még szájbarágósan le kell írni, hogy magánorvosoknak van magánrendelőjük ahova járnak betegek, illetve vannak külön magánrendelők mindenféle vizsgálatra CT/MR stb? Aki magán MR-re akar(vagy tud) menni az nem a kórházba kér időpontot és nem ott fizet az orvosnak hanem foglal magánrendelésre időpontot még aznapra és szépen kifizeti. Ennyi az egész. Az más kérdés és téma, hogy az embernek a kórházban lehet ismerőse aki időpont nélkül megcsinálja ingyen, de ezt soha nem fogod tudni kivédeni. Egyszer én is éltem ilyen lehetőséggel amikor gyors CT kellett. Ismerős röntgenest hívtam fel aki éjszaka ügyelt és aznap mehettem is hozzá. De ez más téma és ilyen mindig is lesz. Ez viszont nem tolja ki az időpontot kérők esélyeit és időpontjait, ugyanis nem időpontra megyek hanem gyorsan beugrok.
2021. jan. 7. 09:50
 98/109 anonim ***** válasza:
87%
Nem így kellene történnie az időpontfoglalásnak. Hát valóban nem.... férjem laboreredménye nagyon rossz lett, mennie kellett kórházba kivizsgálásra. Hogy mikorra kapott volna időpontot? 5 hónappal későbbre. Úgyhogy elintéztük magánban. És nem, nem a kórháznak fizettünk, magánrendelésre mentünk aminek köze sincs a kórházhoz. Ez a te becsült rendszered, hagynák az embereket meghalni.
2021. jan. 7. 10:02
 99/109 anonim ***** válasza:
84%
Tudósasszony, kérlek linkelj már be néhány munkadat annyira kivancsi vagyok rá.És kérlek mar azonnal indulj külföldre mert ott ugye minden jobb, a kerítés is kolbászból van.Na gyerekek ebből látszik, hogy nem a diploma mutatja meg az ember milyenségét, nálad tahóbb, pökhendibb és mégvsorolhatnám emberrel nemnigen találkoztam.Empátiából nulla!Még egy példa a remek sztk-s rendelésedre.Barátnőm talált egy csomót a mellében, piros volt, fájdalmas, felhívta a mammográfiát hogy időpontot kérjen 1 év múlvára kapott, barátnőm próbálkozott hátha kaphatna korábbra, erre a válasz nagy röhögés és hogy akinek a melléből vér spriccel az sem kap hamarabb.Természetesen elment magánrendelésre, rák volt, a magándoki 1 hónap múlva megvis műtőtte.Na ennyit erről.
2021. jan. 7. 10:27
 100/109 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjátok. Nem fogja ezeket megérteni egy olyan ember aki azt sem érti meg, hogy sztks és magán beteg nem egyszerre osztozik az állami gépeken. Aki azt hiszi, hogy a magán betegek veszik el az időpontot az sztks betegektől. Holott magánrendeléses beteg a kórház közelébe sem megy a vizsgálatok alkalmával.
2021. jan. 7. 10:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!