Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hálapénzt ezután is mertek...

Hálapénzt ezután is mertek majd adni?

Figyelt kérdés

Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.

Ti meg meritek kockáztatni?

2021. jan. 6. 10:02
 61/109 anonim ***** válasza:
89%

Szegény 57 baromi frusztràlt, bàr akinek luxus ellátás egy orvost felfogadni...

Magyaros a magándokizás? Tudod mi még az? A dögöljön meg a szomszéd tehene is felfogás. És hát ja, ne bonts túl korán pezsit, mert szabàlyozi fogjàk ezt is valószínűleg. Majd jusson eszedbe ha az sztk-s rendelésen töltöd a napod🙂🙂 te kis "nem mentàlis sérült"...

2021. jan. 6. 17:44
 62/109 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan így van ahogy az utolsó írja. A legtöbb kórházban ott van a választott orvos, az enyém is ott lesz, mert engedi a kórház. Nálam szerencsére a (választott) szülésznő is ott lesz. Utána pedig majd jönnek az enyhítések és mindenhol újra ott lehetnek.
2021. jan. 6. 17:45
 63/109 anonim ***** válasza:
17%

19, az indokolatlan pcs azért fáj, mert indokolatlan...

Indokolatlan pajzsmirigy műtét? A sérvműtét technikáját is a beteg fogja majd megmondani? Alap esetben,komplikáció/orvosi döntés hiányában hüvelyi úton szülünk. Alapos indok esetén császár és pont.

Számomra ugyanúgy érthetetlen, ha valaki minden áron hüvelyi úton akar, legyen bármi.. ( ikrek,faros elsőszülött fiú) az orvos döntse már el, kell-e vagy nem. Átlagos esetben nem kell műtét. Megvan annak a szerepe,hogy a hüvelyen jön ki. Ha valaki ezt nem bírja feldolgozni, ne szüljön. A szülés a legkevésbé megterhelő az egész gyerekvállalás témakörben.. felnevelni fárasztóbb lesz.

2021. jan. 6. 17:45
 64/109 anonim ***** válasza:
39%
60-ra értettem az utolsót
2021. jan. 6. 17:46
 65/109 anonim ***** válasza:
0%
61, meg a sürgős császárom ellenére is öröm volt, mert megszületett a gyerekem. Nem mindenki hiszi azt, hogy hejjcegnő és mert ad pár száz ezret jár neki minden. Súlyosan büntetni kellene minden fogadott szülést. Ne legyen bent olyan orvos, akinek nincs munkaideje. Aki ilyet tesz, tiltsák el, anyuka meg fizessen pár milliós büntetést
2021. jan. 6. 17:48
 66/109 anonim ***** válasza:
74%
Pedig pontosan így van és így is lesz, hogy adunk pár százezret és jár nekünk minden. :) Hupsz. :)
2021. jan. 6. 17:50
 67/109 anonim ***** válasza:
91%

Fuuu nálad nagyon komoly a baj😂😀😂

Ez a gúnyos hejjjjcegnő uhcska, laborocska is csak azt mutatja, hogy rohadtul akartál volna te magánrendelést, "hejjjcegnőcsködni" meg fogadott dokit, egyébként senki nem puffog ilyen stílusban. Komolyan épp h szét nem csattansz🤦‍♀️🤦‍♀️

Még jó hogy végül nem volt mészárszék szülésed, így lehet mivel bezzegelni. Igyál egy magnéziumot, az majd segít.

2021. jan. 6. 17:52
 68/109 anonim ***** válasza:
89%
Igen egyértelmű hogy nem tehette meg, különben nem lenne mindegy neki, hogy ki hogy szül? Soha nem értettem az ilyen embereket, de kerülöm is ezt a fajtát. Attól hogy valakinek nem olyan jó a helyzete, azzal jobb lesz ha másnak rosszat kíván? Én is szeretnék egy jó nagy kertes házat a 12. kerületben, de nem sajnálom attól, akinek van és megtehette..
2021. jan. 6. 17:58
 69/109 anonim ***** válasza:
11%

#39: aha, mert aki szereti tisztességesen és legálisan intézni az ügyeit, az mindjárt nav-os? Nem csípem az adócsalókat, ahogy semmilyen más bűnözőt sem. Én pl. nem kardoskodom amellett, hogy kizárólag váltott ügyeletes dokiknál lehessen szülni (habár én így tervezem, mert engem nem zavar ez a körülmény), nekem simán elfogadható pl. a MOK által javasolt háromoldalú szerződéses viszony, legális körülményekkel, vállalkozással, adózással. Én is a rám jutó bérköltség felét kapom csak meg nettóban, nem értem, nektek miért elfogadható, hogy egy orvos a többmilliós havi feketézésével kivétel legyen a közterhek alól. Szerződjetek le, adózza le, és amikor a magán és a tb-s összeér, a magán ne élvezzen elsőbbséget azért, mert a Valakinek a betege. Ha ezek a feltételek fennállnak, nekem ez rendben van.

Amúgy igen, sokáig tart, amíg az eü-t, köztük a szülészetet és terhesgondozást rendberakják. Szerintem ez mindenki érdeke, hogy megtörténjen, és pl. a hálapénz leépítése mindenki érdeke lenne. A MOK javaslata meg kifejezetten progresszív, a hazai helyzethez képest feltétlenül.

2021. jan. 6. 18:11
 70/109 anonim ***** válasza:
100%
69es: Pedig engem nem zavar, tőlem akár milliárdos is lehetne az orvosom. Attól az én fizetésem nem lesz kevesebb. Így nem mindegy nekem?
2021. jan. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!