Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hálapénzt ezután is mertek...

Hálapénzt ezután is mertek majd adni?

Figyelt kérdés

Most akár a most szült kismama is 1 évre börtönbe mehet ha pénzt adogat.

Ti meg meritek kockáztatni?

2021. jan. 6. 10:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
76%

#32 csak azért mert az eü rendbetételét, meg azt a sok szépet amit leírtál nem 5 perc megcsinálni, már az előző kormánynak is voltak próbálkozásai ha jól tudom, és még mindig ugyanott topogunk. Hát csak ezért.

Jól van #33 te meg találkoztál egy jó ügyeletes orvossal, a szobatársad fogadottja meg xarulcsinálta (ki hitte volna ezen az oldalon mindenki ismerősènek ismerőse orvosa egy farok volt nahát) de te már mindent tudsz, mindenkiről és mindenről.

Az, hogy kinek mire telik ahhoz pont semmi közöd, már csak azért se mert tb-t fizető betegként jogunk van ott lenni, de látom ez neked magas. Ahogy írtam egy valódi érzelminyomoronc vagy, akinek volt egy jó szülesélménye mindenki más meg dögöljön meg, meg még kárörvendve pezsgőt bontasz, mert valszeg olyan fhostalicska az életed, hogy mások baja tesz boldoggá. Egészségedre, csak nehogy egy nap visszanyaljon a fagyi.

2021. jan. 6. 12:38
 42/109 anonim ***** válasza:
87%
De az miért feketén fizetés, hogy hajnal kettőkor a szabadságán ugrasztom, hogy jöjjön, szülünk? Nyilván meghálálom... Ha te túlórázol és kifizeti a munkahelyed az feketén kifizetés és becstelen dolog?
2021. jan. 6. 12:41
 43/109 anonim ***** válasza:
75%
Mi ketten dolgozunk a munkatársammal egy olyan helyen, ami reggel 8tól este 8ig van nyitva. Ha az egyik szabadságon van vagy beteg, a másiknak bizony 12 órázni kell. Túlóra esetén a főnökünk dupla annyi pénzt fizet, mint az átlag bérünk (amíg a másik szabadságát is fizetnie kell). Ez mondjuk miért más? Mondanom kellene, hogy bocs főnök, én ingyen túlórázok, mert etikátlan fizetned?
2021. jan. 6. 12:50
 44/109 anonim ***** válasza:
11%

41, igen toxemia miatt sürgős csm az tényleg a világ legjobb szülésélménye, pláne,hogy altattak,nem is láttam a gyerekemet 1 napig. 😂

Meséljetek már arról, hogy mindenki magánba járkál havonta gondozásra.. légyszi! Ezért volt tele az ambulancia xy doktor betegeivel,hogy 3 órát vártam a 32. hetes ultrahangra, mert mindig leszambázott valaki ultrahangozgatni meg vizsgálgatni feleslegesen a kismamákat jó sok zséért.

De ennek vége lesz, mindenki szül az ügyeletesénél, vagy az aznap odaosztott orvosnál. Figyeljetek meg, drámái császármetszés csökkenés lesz.

Szépen mindenki elvajúdgat a saját ütemében, nem lesz indítás,oxi, repesztés, CSAK indokolt esetben. Kvára nem csodálkoznék azon sem, ha csökkenne a szövődményráta is. Minthogy a marciusi totál lockdown miatt a koraszülések aránya is csökkent,mert mem volt, p*nci-turka hetente, tehát mindenféle cuki bacik se juthattak be.

2021. jan. 6. 12:50
 45/109 anonim ***** válasza:
100%
44es én magánba járok, a 12. heti ultrahangon voltam egyedül kórházban. 2,5 órát vártam, senki nem mondta, hogy menjek be mert xy betege vagyok. Ezután genetikaikra is magánba mentem.
2021. jan. 6. 12:55
 46/109 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a genetikaisok szambázhattak le, különben az orvos is meg tudta volna vizsgálni őket. A genetikai más, arra külön gép kell. Ez az egy, amit nem tud megcsinálni magánorvos (kivéve ha genetikus is egyben és van gépe hozzá, de ez ritka). Különben a kórházba küldi a pácienseit vagy pedig lehet menni magánba is.
2021. jan. 6. 13:04
 47/109 anonim ***** válasza:
90%
Azt pedig biztos meg tudtad állapítani, hogy feleslegesen lettek megvizsgálva... :) Jó sok pénzért pláne.. :) Nem, a kórházi ellátás ingyenes, utána a lelettel úgyis menni fog a nagánrendelésre, ahol már fizet.
2021. jan. 6. 13:06
 48/109 anonim ***** válasza:
15%

Én csak röhögök, amikor a nőgyógyászok mesélik a társaságban, hogy kinek mennyi jött össze csak kismamákból havonta, meg hisztis paragépnek hívják őket, meg bálnának. Igen, a legcukibb nőgyógyász is, de mivel havonta több milliót kérésnek feketén, persze,hogy utyuluputyulu lesz. Meg majd elmagyarázzák, hogy úristen fennállt z szövődmény és muszáj volt gyorsan cselekedni, te meg elhiszed, mert úgyse értesz hozzá. A világ más pontjain meg értetlenkedve néznek, hogy mi a nagy cucc egy szülésbe,hogy itthon 40-50% a sectio ráta meg nyúlkapiszka van.

Nem csak genetikaira járnak, hidd el, de kár magyarázni. Mentálisan serult a magyar kismamák nagy része. De végé a 200 ezres luxus "magánellátásnak"**

2021. jan. 6. 13:20
 49/109 anonim ***** válasza:
90%
44-es nagyon fordítva ülsz azon a bilin.Második terhességemnél 2x voltan uh-n a kórházban, egyszer amikor elkezdtem vérezni és bementem a sürgősségire, valamint amikor bent feküdtem magasvernyomás miatt.Aki ultrahangozott orvos,megkérdezte, hogy kinek a betege vagyok,mondtam hogy kinek, erre odavágta, hogy akkor miért nem ő ultrahangoz, még meg volt sértődve hogy meg kell csinálnia, amikor pedig ez protokoll ha valaki terhesen bent fekszik.Utána meg mondta hogy baj van a gyerekkel, kicsi, nem jó stb, hiába kérdezgettem,nem volt hajlandó válaszolni.Aztán magánrendelésen megnézett a saját orvosom és mondta, hogy minden ok, és így is volt.
2021. jan. 6. 13:24
 50/109 anonim ***** válasza:
11%
Azt hiszed csak a nőgyógyászok beszélnek így? Fogorvosokkal dolgoztam, ők is. Hidd el, hogy amint kilépsz a fogorvosi ajtón, téma vagy. Nem is akármilyen téma. Ha jó nő vagy, de meg... ha pedig nem, akkor röhögnek rajtad. Arról nem is beszélve, hogy altatásban a szép fiatal lányokra milyen műtéti köpenyt adnak... Szóval nagyon jól tudom, hogy milyenek az emberek háta mögött az orvosok. De ne hidd, hogy csak velünk, veled is ugyanúgy...
2021. jan. 6. 13:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!