Tényleg rossz anya leszek emiatt? Baj van velem?
A macskáért nem pont ugyanolyan felelősséget vállalok? :) :P
Viccet félretéve: úgy érzem, amennyire lehetett mostanra sokszor kifejeztem magam egyértelműen és világosan. Nem ténylegesen szükségben lévő, ne adja Isten beteg gyerekről beszélek, és nem a fontos dolgokat akarom ignorálni vele kapcsolatban, ahogy azt sem várom el tőle pár hónaposan, hogy legyen teljesen önálló. Ennél többször és jobban nem tudom leírni már, aki akarta megértette, és szerencsére volt ember, akinek ezt sikerült megértenie. Még csak nem is arról beszélek, hogy nem lehetnek napok, esetleg időszak, hogy nagyon ragaszkodna hozzám. Én tényleges hisztiről és az ebből adódó matricáskodásról beszélek, amit viszont tényleg nem fogok elviselni neki. Nem, nem hasfájás és fogzásból adódó sírásról írok, ami ugyanolyan sz.r érzés nekik is, mint a nagyobbaknak. Azt viszont, ha minden oké, semmi baja, játszottam is vele és még sem ereszt, sőt, kifordul magából azt nem fogom díjazni neki. Na nem leordibálásról vagy valami drasztikusabbról beszélek, mielőtt valaki még azt is kitalálja...
Köszönöm szépen a kedves kívánságodat! :)
Igazából ha csak tényleg az első pár hónap ilyen, azt nyilván kibírom. Biztos sokat rontott az, ahogy láttam a tesómat ebbe az egészbe tönkremenni, ő valamiért abszolút nem tudta a gyereket kezelni és pocsék fordulatot vett a kapcsolatuk mostanra. Ezzel szemben több példa is volt vele szemben, ahol volt énidő, rokonok, barátok, és a gyerekek sokkal kiegyensúlyozottabbak voltak, és ez nem azt jelentette, hogy kevésbé lettek volna szeretve, sőt! Barátnőm nővérének összehasonlíthatatlanul jobb a kapcsolata a gyerekeivel, mint tesóméknak, ahova már szakember segítsége fog kelleni. Nővérem vallja, hogy ő a 0-24-es anyaságba ment tönkre. Szörnyű, mert egy percét se tudta élvezni, azt várta már, mikor megy el a gyerek végre otthonról. Nyilván ilyen állapotot nem akarok. A gyerektől önmagában nem félek ezt leszámítva, legyen egészséges és kész. Na meg később legyen önálló! Minden jót neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!