Tényleg rossz anya leszek emiatt? Baj van velem?
53-as azt a bizonyos felmenődet hülyézd, köszi!
54-es dettó tesóm is. Pont erről a jelenségről beszélek, de úgy látom, sajnos rajtad kívül ezt senki nem akarja itt megérteni... Ennyire pocsékul azért nem fogalmazok, hogy egy emberek kívül senki ne értse, hogy nem egy rideg, érzéketlen anya akarok lenni, aki nem tud megnyugtatni, hanem arról, hogy nem fogom felkapdosni a legelső megmukkanására.
A szoptatas egy fontos dolog a baba es az mama miatt is ...
Ha eu oka van az mas de alapban megeri mindenfele teren ...
Persze tapon is felno a gyerek 😂 nincs vele gond ... Komolyan nincs !
Azt gondold at h a fokozatos atallas sokkal jobb mintha nem vagy jelen az eleteben mikor fontos (ezt elore ugysem tudod) pl lemaradsz az elso lepeseirol vagy az elso szavairol... Neadjaisten baleset tortenik... Nem kell 0/24 ben vele lenni de ha fokozatosan toltesz vele kevesebb idot akkor se te se o nem sinyli meg.
A baba biztonsag erzete es a hozzad valo viszonya az elso 3evben mervado!
En sem voltam vele 0/24 ben az egyetem miatt de amit lehetett vwle voltam mert fontos volt. De le is maradtam par esetben az elso megnyilvanulasairol es nem a mama volt az elso szava. Ezek fajtak nekem. De az elet sajna felulirta amit elkepzeltem.
Nem kell a gyereknek elni, legyen idod magadra es a parodra is. De legyen idod a babara is !!!! Szoval elore nem szabj szabalyokat magadnak mert nem biztos h a baba ezt toleralja
🙂
Amugy amig alszik az elso honapokban akkor van idoagadra.
En akkor aludtam mikor a baba es akkor enidoztem is 🙂
Akkor voltam szeerintem a legkipihentebb az eletwmben 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!