Tényleg rossz anya leszek emiatt? Baj van velem?
Miért ne lenne normális? Azt nem írtam, hogy nem evett. Evett ő mindent :).
Kérdező! Nem tudhatod előre, milyen habitusú lesz a gyereked. Ha matrica lesz, akkor nehéz lesz leválasztani magadról.
Hát, ha így érzed, hogy megfojtana, szerintem ne vállalj gyereket!
Nem tudhatod, hogy nem lesz-e valami problémája, ami miatt bújósabb lesz.
Sajnos a drága tesztek sem mutatnak ki mindent!
Vagy ha beteges lesz, és téged igényel 0/24-ben? Akkor mi lesz?
Én átéltem ezt a lányommal 4 éves koráig. Nagyon nehéz volt. De NEM nekem volt a legnehezebb, hanem neki!!
Én voltam a 0/24-es őre, segítsége, mert én vagyok az anyja!
Sajnos gyerekvállalásnál ilyesmire is fel kell készülni!!
Ne is haragudj, de neked nem való gyerek. Amiket írsz..... Nem tudhatod milyen lesz a gyereked. Ha nem hagyja abba a sírást akkor hallgatod 1 óráig, vagy míg nem hány? Lehet tiszta a pelus meg jól lakott, ha közben hasfájós, fogzik..... Stb.
A szoptatást is hogy gondolod? Megtudja etetni az apja is? És ha nem fogadja el a cumisüveget? Majd viszi apuka a melleidet?
Annyira bírom mikor valakinek méh meg sincs a gyerek de rohadtul tud mindent meg ő majd megmondja a tutit. Mert ugye mindenki akinek problémás, szepás vagy bármi baja van a gyerekének azt ő baszta el.
30-40 évvel ezelőtt valószínűleg még nem volt ilyen csilivili neve, hogy "szeparációs szorongás", de attól még maga a jelenség létezett, hidd el. Más kérdés, hogy gyerekenként eltérő, a fiamnál pl abszolút nem volt durva, alig lehetett észrevenni, és akkor is elvolt az apjával vagy valamelyik nagymamájával, ha engem nem látott. Pedig szoros a kapcsolatunk, mindig az volt.
A lányom még csak 6 hónapos, róla nem tudok nyilatkozni, meglátjuk milyen lesz.
Lényeg a lényeg, meg kell találni az aranyn középutat. A baba valós igényeit figyelmen kívül hagyni nem szabad; azzal viszont nincs a világon semmi gond, hogy ez nem 0-24-ben csak és kizárólag a te feladatod lesz, hanem pl. ha hazajön az apja, akkor kiszellőzteted kicsit a fejed. Ahogy azzal sincs (nálam), hogy nem akarsz 2 évig szoptatni, én is 1 évnél húztam meg a képzeletbeli határvonalat, bár sajnos nem tudtam még addig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!