Tényleg rossz anya leszek emiatt? Baj van velem?
10-es köszönöm szépen, jó ilyen kommenteket olvasni!
11-es nem az borzaszt el, hogy esetleg 1-2 alkalommal úgy alakul, hogy nincs segítségem, hanem az a szerintem nyomasztó elképzelés, hogy 3 évig kötelezően szimbiózisban kell élnem vele. Nemsokára tervezzünk, írtam, 1-2 éven belül, és azért csak beszél az ember a témáról, ha szóba jön. Ne úgy képzeld el, hogy boldog-boldogtalant ezzel traktálok minden nap! Nem gondolom, hogy valaki attól sz.r anya, mert nem akar a gyereke miatt megszűnni nőnek lenni, külön entitásnak lenni, mert merek segítséget kérni (szerencsére elég sokaktól van lehetőségem).
Amíg nincs gyereked, úgysem tudod hogyan fogsz viselkedni.
Én biztos voltam benne, hogy minden percét élvezni fogom.
Csak nem ismertem magamat kialvatlanul.
Az, hogy néha éjszaka nem alszol nem egyenlő azzal, amikor 2 óránként ébredsz a gyerekhez.
Szóval, akinek van rá lehetősége, igenis "passzolja le" néha a gyereket.
En pl imadom a gyerekeket bolcsiben dolgoztam 2 evet... masfel eves pottomokkel ami jo volt... de 8 oraban is sok! Azert hagytam ott, mert tudtam hogy gyereket akarok, es ha ott kikeszitenek otthon semmi erom nem lenne a picivel foglalkozni.
De azt leszamitva is jar az en ido. A zumba oramra jart egy no aki kb 5 honapja szult es vissza ment edzesre (nem most volt, nyaron)
És ha a baba majd úgy gondolja, hogy márpedig neki akkor is kellesz?
A párom mindenben segített, de volt, amikor pl ő volt vele ébren éjszaka, de ha a fejére állt is a gyereknek én kellettem... Vagy éppen nappal anyukám átjött, hogy tudjak létezni, de az ember valahogy nem szívesem hagyja a gyerekét csak azért ordítani, mert mondjuk elvonulna a fürdőszobába...
Ha szerencséd lesz akkor olyan gyereked lesz mint nekem a 2., ha nem, akkor olyan, mint az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!