Léteznek olyan szülők akik ruhákat vesznek a gyereknek Karácsonyra? Pl zoknit vagy kötött pulcsit.. Mi a véleményetek róluk? Be kellene avatkozni a gyerekvédelemnek?
Semmilyen érvet nem írtál, csak hisztiztél. Az nem érv, hogy szerinted minden gyerek frusztrált lesz, ha ruhát kap (vagy neki nem tetsző ajándékot).
Szerintem itt hagyd abba és menj a "családi kapcsolatok" rovatba vigasztalgatni a 18 éves kis libár, aki a vágyott autó helyett csak car TV-t kapott és nem örül neki. Illetek egymáshoz (még az is lehet, hogy te vagy az)
Nyuszifül, nem vitázom veled tovább. Nincs kivel!
"Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt." (by V.F.)
Milyen normális érveket írtál le? Az nem érv hogy szerinted egyetlen gyerek se örül a hasznos dolgoknak. Akkor is hajtod a buta okfejtésedet mikor itt több gyerek is leírta hogy de, bizony örül neki. Azért mert te ennyire anyagias vagy másnak még lehet normális értékrendje. Képzeld én gyerekként is örültem a ruhának, és most kamaszként is. A hozzád hasonlók teszik tönkre a szüleiket a nagyravágyásukkal, de te bezzeg nem adtál nekik semmit mert azt nem kell, nehogy már te költsd a pénzed, de ők dobjanak meg 100 ezres cuccokkal mert különben hisztizni fogsz mint egy pisis 5 éves.
Hogy tudnak elviselni a szüleid? Vagy inkább megvesznek mindent hogy ne hisztizz a 2 agysejteddel?
Olyat még nem láttam, hogy egy kérdező az összes kommentjeben újabb és újabb baromsaggal álljon elő, de te megcsinaltad, ügyes vagy!
Kisszivem, neked fogalmad sincs, hogy sokan milyen körülmények között élnek. És még csak nem is a melyszegenysegben előre gondolok, hanem csak egy sima minimalberes családra, akikből elég sok van. Akik orulnek, ha tudnak venni egy fenyőfát, meg kerül az asztalra valami sült meg sütemény. Gondolom fingod nincs róla, h ezek mibe kerülnek, ahogy arról sem, hogy mennyi most a minimálbér, vagy hogy milyen sok munkahelyén fizetik csak a kötelező legkisebb összeget. Ezekben a családokban már annak is örül a szülő, ha egy pulcsit tud adni a gyerekének karácsonyra a semmi helyett, és ha szerencséje van, akkor olyat tud adni, amilyet a gyerek amúgy is szeretett volna.
Megjegyzem, vannak gyerekek, akik kimondottan szeretnek ruhát kapni, nyilván nem a huszadik pár zoknit, de kulonlegesebbet igen. A 13 éves fiam pl márkás pólót meg cipőt kért. Természetesen van cipője, poloja, a cipoi amúgy is markasak, mert azt szereti, és nem rohad le két hónap után a lábáról, de pl pólót nem szoktam nyolc-tizezerert venni neki, karácsonyi ajándéknak viszont, ha egyszer ez volt a vágya, megvettem.
De hívd rám nyugodtan a gyermekvédelmet emiatt, megadom a cimem, ha kell, hadd röhögjenek egy jót.
Nem kérdező, nem az a felhasználó vagyok, és lövésem sincs miről beszélsz.
Mi az érv szerinted? A millimodjára idehányt "filmes klisé", meg hogy lelkibeteg lesz a gyerek?
Neked hiába írunk bármit csak a saját baromságaidat hsjtod. Amcsi filmen meg max te szocializálódtál, ha szerinted minden családban alap, hogy annyi pénzt el tudnak költeni karácsonyra, hogy a gyerek évente kapjon 100 ezres telót, mert szerinted az "illik". Húzd ki a fejed a sggedből előbb, és ne nézz több amcsi filmet, amiben a fa alatt gigamega dobozok sorakoznak. A valóságban sem úgy élnek amúgy az amerikaiak sem, de a nullás IQ-dal mit tudod te azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!