Léteznek olyan szülők akik ruhákat vesznek a gyereknek Karácsonyra? Pl zoknit vagy kötött pulcsit.. Mi a véleményetek róluk? Be kellene avatkozni a gyerekvédelemnek?
Kérdező mi lenne, ha nem szeretnéd jobban ismerni a válaszolók saját gyerekeit, mint ők maguk?! Annyira nevetséges, ahogy kapálózva próbálod bizonygatni, hogy márpedig EGYIK GYEREK SEM örül a ruhanak és egyiknek sem kell és brühühü, mi az hogy az ilyen szülőt nem nyomják fel a gyámügynél. Halkan megsúgom, a 6 éves unoka húgom milliószor jobban örült a csillogós, fodros ruhaknak, mint a huszadik barbinak és mesekönyvnek, de ahhoz hogy ezt ép ésszel felfogd és megértsd, kellene minimum kettő darab agysejt, amivel te láthatóan nem rendelkezel. Innentől felesleges bármit is mondani neked, te csak fújod ugyanazt a baromságot és észre sem veszed, hogy nagyjából senki nem ért veled egyet, de nyilván itt mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.
Amúgy sem értem mi a búbánat közöd van ahhoz, hogy ki mit vesz karácsonyra a saját gyerekének. Foglalkozz a sajatodeval, máséhoz közöd nincs.
Kérdező, de igen a legtöbb normális helyen a gyerek is vesz ajándékot a szüleinek. Képzeld én fél évig spóroltam hogy vehessek nekik, ahogy az osztályban, baráti és rokoni körben is minden gyerek adott valamit. Csak az nem aki lelkileg szegény.
És egyértelműen te vagy a gyerek, hiszen a rossz helyesírásodat azzal magyaráztad hogy új telefonról pötyögsz. Ilyen egyszerű. Sajnálom a szüleidet, bár lehet ők is olyanok mint te ha ilyennek neveltek. kapsz majd még nagy pofonokat az élettől.
És hiába bizonygatod hogy minden gyerek csak a játéknak meg a kütyünek örül, nem csak a hozzád hasonló önző, beképzelt korlátolt semmit érő gyerekek hiszik ezt. Bár sajnállak, mert gondolom szeretetet nem sokat kapsz a kütyükkel fizetnek le hogy hagyd őket békén ne kelljen veled normálisan foglalkozni.
Én a kérdezővel értek egyet, egy gyerek nem örül a ruhának. Egy divatozni vágyó tini igen, de csak akkor, ha pont eltalálod a stílusát vagy együtt veszitek meg!
Mondjuk én nem figurás ruhákat kaptam, aminek nem örültem. Ha a simítós-figurás ruhának örül, akkor nem a ruhának örül, hanem annak, hogy rajta van az, amit szokott nézni, meg tud játszani vele.
Mondjuk én lány létemre sose szerettem nagyon öltözködni, bátyám igen és márkásakat is kapott, de nem ünnepekre.
Szerintem az alap ruha az jár a gyereknek, amíg nincs önálló keresete. Vagyis valamilyen ruha, nem drága ruha. Pl. turkálókben is lehet manapság már venni jóminőségűt. Ha viszont új, a család helyzetéhez képest drága vagy valamiért különösen érdekes ruhát kap, az persze lehet ajándék. Kaphat ruhát IS, mellé egy kisebb játék és egy táblacsoki - máris jó. De csak sima, funkcionális ruha pl. egyszínű télikabát, melegítő, nadrág az szerintem egy kisgyereknek nem móka, nem érzi igazán ajándéknak. Én legalábbis nem éreztem annak. A Barbies felső-nadrág kombómat igen, de az már majdnem 10 évesen volt és az nem alap.
Amúgy volt már hasonló kérdés, most nem találom, nem tudom belinkelni, de ott azt hozták ki, hogy nem ajándék a ruha a gyereknek, így vicces most ezt a vitát olvasni.
Kérdező: a gyámüggyel meg hasonlókkal bőven túllőttél a célen, de az alapgondolatban veled kell, hogy egyetértsek, nem egyedül mész szembe a forgalommal!
Mert mi a normális válasz? Hogy küldjük máglyára a szülőt? Fúj biztosan utálja a mocsok a gyerekét mert ruhát kapott, Minek kell az ilyennek szülnie nem ló neki gyerek? Szerencsétlen pici babuci lelki nyomorék lesz mert nem kapta meg a Vatikánt brühühü remélem az ilyen gonosz és aljas szülő öngyilkos lesz mert egy életre tönktette élete értelmének csodálatos esthajnalcsillagának jövőjét. szegény gyerekek nem is tudom hogy dolgozzák fel ezt a hatalmas tragédiát, gyújtok egy gyertyát a lelki üdvükért bár úgyis felesleges a legjobb pszichiáter se teszi rendbe örökre kettétört pici életüket a gonosz gyarló szüleik hibájából. MÁGLYÁRA AZ ÖSSZESSEL!!!
Most boldog vagy? megnyugodott anyagias elkorcsosult pici lelked kérdező? Most már tudsz menni játszani a kihisztizett telefonnal?
Már az sokat elárul az értelmi szintedről, hogy szerinted van a normális válasz ami a tiéddel egyező, mindenki más meg a szellemi alja, akire gyámügyet kéne hívni.
Tudod a fajtádra mondják, olyan veletek vitázni, mint galambbal sakkozni, az is rászarik a táblára, felborítja a bábukat, majd közli, hogy ő nyert. Te is ennyit tudsz:igazam van mert azt mondtam, mindenki más "nem normális". Na ezzel a színvinallal meg te ne akarj észt osztogatni, mert látszólag nagyon nincs mit. Egyszerű vagy, mint egy faék, és max 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!