Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Léteznek olyan szülők akik...

Léteznek olyan szülők akik ruhákat vesznek a gyereknek Karácsonyra? Pl zoknit vagy kötött pulcsit.. Mi a véleményetek róluk? Be kellene avatkozni a gyerekvédelemnek?

Figyelt kérdés
Nos a gyerekvédelem elsőre kicsit túlzásnak hangzik de azért az is hogy egy szülő ilyen szinten nem törődik a gyerekével. Mert sokszor hallani ilyet hogy milyen rossz ajándék pl egy zokni egy gyereknek de nem hiszem hogy tényleg van ilyen. Egy gyerek számára kifejezetten fontosak az ünnepek nyaralások meg minden ilyesmi. A gyerek egészséges fejlődése érdekében fontosak az olyan különleges alkalmak mint az ünnepek nyaralások meg minden olyan alkalom amit várhat mert jobb mint az átlag napjai. Az ha egy szülő az egyik (ha nem a legfontosabb) legfontosabb ünnepet/különleges alkalmat tönkre teszi a gyereke számára az hatalmas trauma mind 8 mind 18 évesen. Az hogy kifejezetten nagy ajándékot kap karácsonyra egy gyereknek a karácsony lényegét adja és ha nem kapja meg az trauma kisebb és nagyobb gyerekek számára is. Itt most azért nem arról van szó hogy nem vesznek a gyereknek arany helikoptert de egy rendes karácsonyi ajándékot kisebbek esetében játékot nagyobbak esetében telefon vagy valami más alap lenne nem? Egyesek miért gondolják hogy egy gyerek úgy működik mint egy felnőtt és túl teszi magát azon ha tönkre teszik az ünnepét?

2020. dec. 25. 22:01
 21/98 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem te kb. 15 vayg, nem kaptál ájfónötmilliót és most sírsz a nyomorodon...

Felnőtt nő, anya, értelmes ember így nem gondolkodik. Gyereket te még nem láttál, max. te vagy az, és abból sem az a fajta, akit megfelelően szerettek :(((( Sajnállak. Nagyon. Kemény meló lesz kikupálnod magad, ha sikerül egyáltalán. Én drukkolok neked, hogy igen.

2020. dec. 25. 23:13
 22/98 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén sajnálom, hogy ilyen a lelki világod.
2020. dec. 25. 23:16
 23/98 A kérdező kommentje:
Felnőtt emberek komolyan ilyen szinten vannak? Ez a karácsony a "szeretet ünnepe" is olyan gagyi gyerekfilmes klissé semmi több. A karácsonyi eredetileg Krisztus születését ünnepelné de a nyugati világban szinte mindenki ünnepli nem csak a vallásosok. A karácsony azért lett a szeretet ünnepe mert jól hangzik de az év többi napján is szeretheti egymást a család. Leginkább a lényege a vásárlás mert a nagy cégeknek ez kell és ezért reklámozzák meg csinálnak belőle felhajtást de leginkább a gyerekek számára ünnep. Az itt commentelőknek ideje lenne felnőniük nem mesefilmes klisséket puffogtatniuk.
2020. dec. 25. 23:18
 24/98 anonim ***** válasza:
88%
Nehéz téged komolyan venni. :D
2020. dec. 25. 23:20
 25/98 A kérdező kommentje:
Annak semmi köze a lelkivilágomhoz hogy itt senki a leghalványabb mértékben sem ért a gyerekekhez de képtelen felfogni hogy az élet nem egy mesefim.
2020. dec. 25. 23:21
 26/98 anonim ***** válasza:
89%
Neked nem az. Nálunk meg nagyon jó gyereknek lenni, itt az szinte egy mesefilm. Ez ennyi. Máshogy látjuk a világot. Én elfogadom, hogy te nem látod, amit én. Neked ez miért nem megy?
2020. dec. 25. 23:23
 27/98 anonim ***** válasza:
80%

Neked kéne felnőnöd, kérdező. Sajnállak, mert szánalmas gyerekkorod lehet. De erről nem azok tehetnek, akik normális családban élnek és normális értékrendet mutatnak a gyerekeiknek. Te egy olyan tipikus kirakatember vagy, aki szernt csak az ér valamit, aki minél jobban rázza a rongyot (arra viszont már nem vetted a fáradságot, hogy legalább helyesen írni megtanulj).

Mellesleg a karácsony sokkal régebbi, mint Jézus születése, a téli napforduló ünnepe volt már az ókorban is. Nyugodtan nézz/olvass utána, ha nem hiszed, rád is férne egy kis művelődés. Ajánlom figyelmedbe rögtön ezt az oldalt; meg fogsz lepődni: [link]

Hogy a nagy cégeknek mi az érdeke, azt meg konkrétan magasról le...m. Ezzel a mentalitással, ha az én gyerekem lennél (bár kizárt, mert én másképp neveltem az enyémeket), jövőre biztosan nem kapnál már zoknit meg pulcsit. Mondjuk mást sem...

2020. dec. 25. 23:29
 28/98 A kérdező kommentje:
Mert a valóság nem így működik. Egy gyerek az gyerek és csak normális felnőtt embereknek kellene gyereket vállalniuk nem infantilis őrülteknek akik láttak valami gagyi családi filmet és ez alapján akarnak gyereket. Aztán amikor majd látja hogy a valóságban egy gyerek nem olyan mint a családi mesefilmekben a "jó" gyerek akkor mit tesznek vajon az ilyen szülők akik mesefilmek alapján akartak gyereket nevelni?
2020. dec. 25. 23:30
 29/98 anonim ***** válasza:
89%
Komplett idióta vagy. Röhejes a vergődésed. Inkább vedd be gyógyszeredet és feküdj le alukálni. Hátha reggelre lenyugszol.
2020. dec. 25. 23:32
 30/98 anonim ***** válasza:
86%
ne etessétek a trollt :D
2020. dec. 25. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!