Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Léteznek olyan szülők akik...

Léteznek olyan szülők akik ruhákat vesznek a gyereknek Karácsonyra? Pl zoknit vagy kötött pulcsit.. Mi a véleményetek róluk? Be kellene avatkozni a gyerekvédelemnek?

Figyelt kérdés
Nos a gyerekvédelem elsőre kicsit túlzásnak hangzik de azért az is hogy egy szülő ilyen szinten nem törődik a gyerekével. Mert sokszor hallani ilyet hogy milyen rossz ajándék pl egy zokni egy gyereknek de nem hiszem hogy tényleg van ilyen. Egy gyerek számára kifejezetten fontosak az ünnepek nyaralások meg minden ilyesmi. A gyerek egészséges fejlődése érdekében fontosak az olyan különleges alkalmak mint az ünnepek nyaralások meg minden olyan alkalom amit várhat mert jobb mint az átlag napjai. Az ha egy szülő az egyik (ha nem a legfontosabb) legfontosabb ünnepet/különleges alkalmat tönkre teszi a gyereke számára az hatalmas trauma mind 8 mind 18 évesen. Az hogy kifejezetten nagy ajándékot kap karácsonyra egy gyereknek a karácsony lényegét adja és ha nem kapja meg az trauma kisebb és nagyobb gyerekek számára is. Itt most azért nem arról van szó hogy nem vesznek a gyereknek arany helikoptert de egy rendes karácsonyi ajándékot kisebbek esetében játékot nagyobbak esetében telefon vagy valami más alap lenne nem? Egyesek miért gondolják hogy egy gyerek úgy működik mint egy felnőtt és túl teszi magát azon ha tönkre teszik az ünnepét?

2020. dec. 25. 22:01
 31/98 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a karácsony valami régebbi ünnep de azt írt inkább ahogy a legtöbben ismerik és ami miatt a legjobban elterjedt. Egy normális játék vagy egy 100-300 ezer forintos mobil (nagyobb gyerek esetében) egyáltalán nem rongyrázás csak átlagos ajándék. Még itt Magyarországon is legalábbis Budapesten ezt minden gyerek megkapja minden karácsonyra. Nyugat-Európában ez a kérdés már fel sem merülne hogy valaki zoknit mer adni a gyerekének. A gyerek nem egy dohányzóasztal ha már elvállalták illik vele törődni is...
2020. dec. 25. 23:34
 32/98 anonim ***** válasza:
89%
Hisztizz a szüleidnek, akik nem vettek neked menő technikai drága kütyüt. Ne akard érett, normális felntt anyáknak megmagyarázni a hülyeségedet, mert nincs értelme. Ha felnősz majd, rájössz, hogy mire akartunk itt téged tanítani. Legalábbis nagyon bízom benne.
2020. dec. 25. 23:34
 33/98 anonim ***** válasza:
87%

"Még itt Magyarországon is legalábbis Budapesten ezt minden gyerek megkapja minden karácsonyra. Nyugat-Európában ez a kérdés már fel sem merülne hogy valaki zoknit mer adni a gyerekének. A gyerek nem egy dohányzóasztal ha már elvállalták illik vele törődni is..."

te tényleg egy troll vagy, miközben ezeket írod, jót röhögsz mások felháborodásán, de én meg rajtad röhögök, mert tudom, hogy troll vagy :D

2020. dec. 25. 23:35
 34/98 A kérdező kommentje:
Ez nem trollkodás ezek tények. Nyilvám a minden gyereket nem szószerint értem csak az alapján ahogyan felnőttem itt Budapesten és amit látok minden családnál megkapja a gyerek a normális ajándékot.
2020. dec. 25. 23:38
 35/98 anonim ***** válasza:
81%
Ne etessétek. Troll.
2020. dec. 25. 23:39
 36/98 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy ez ugyanaz a troll, aki múltkor nem tudta hogy mit adjon az egy éves gyerekének karácsonyra, mert már mindene megvolt, és az 20-30 ezres ajándékokat fitymálta, meg aki egy másik kérdésnél egy óvodai dajkát oltogatott, mert csak idáig vitte az életben. Most már kibannolhatnák innen az oldalról, mert sok ember nem lát át a trollkodásán, és felháborodik rajta.
2020. dec. 25. 23:40
 37/98 A kérdező kommentje:
Annak hogy a minimumot megkelleme adni egy gyereknek mi köze az elkényeztetéshez? Az elkényeztetett gyerek az aki az 500 ezer forintos tv-t vágja a földhöz mondván hogy az szar. Sok ilyen videó van fent a nevem magyar videósok is csináltak ezekből videókat bár a videóban leginkább angolul beszéltek és a többségük Amerikában lehetett nem gazdagok vannak benne általában csak átlag családok.
2020. dec. 25. 23:42
 38/98 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, marad a gyógykezelés, ahogy írtam is. Karácsony közepén idejössz trollkodni. Az életed üres. Ez még szánalmasabb, mintha komolyan gondolnád, amiket írsz. :(
2020. dec. 25. 23:43
 39/98 A kérdező kommentje:
Azokat a kérdéseket amikről írsz nem olvastam. Nem linkeled be őket? Itt pedig nem arról van szó hogy egy 1 éves gyereknek kéne többszázezerért ajándékot venni de me zavarjon.
2020. dec. 25. 23:44
 40/98 A kérdező kommentje:
Ti jöttetek az én kérdésemhez trollkodni. Én normális válaszokat vártam volna. Na de mivel ez nem jött össze inkább hagyom is... hátha egyszer majd normális emberek is válaszolnak a kérdésre...
2020. dec. 25. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!