Léteznek olyan szülők akik ruhákat vesznek a gyereknek Karácsonyra? Pl zoknit vagy kötött pulcsit.. Mi a véleményetek róluk? Be kellene avatkozni a gyerekvédelemnek?
Te sem voltál még éhes életedben...
Értékeld, amid van, szeresd, akid (még) van és szégyelld magad az ilyen szövegek miatt!
Ezt tanítanám meg annak a gyereknek, aki nem értékeli a még élő szüleitől kapott kötött pulóvert.
A lényeg veszik el az ilyen üres értékrendű gondolkodás miatt, mint amit idehánytál.
Figyelj mi mindig is csórók voltunk/vagyunk most is
Én pl.kiskorom óta növény/kaktusz mániás vagyok így elég sokszor kaptam kis cserepes kaktuszokat de pl zoknit is kaptam már és még mindig élek
Persze most mondhatnám hogy jobban örültem volna 10 évesen valami nagyobb dolognak de ha egyszer nem futja rá akkor nem futja rá
Imádtam gyerekkènt, hogy új ruhákat kaptam.
A gyerekek kicsik.. még nem kapnak olyat ajándkba..
De pl öcsém edzőruhát kapott idén tőlünk..
Ma a bátyám 5 éves fia cukin odavitte a nővérem 5 éves fiának a rajzot, amit rajzolt neki karácsonyra.. ő meg kezébe vette és elhajitotta a sarokba, hogy ez neki nem kell.. ő sokkal szuperebb ajándékra számított (amúgy a gyerekek rengeteg klassz dolgot kaptak, ez csak kedvesség volt az egyik fiútól a másiknak) Nos szerinted ez az eset kinek volt trauma?
A Karácsony nem a drága ajándékokról szól. Úgy látszik a te szüleid is megbuktak gyereknevelésről, akárcsak a nővérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!