Léteznek olyan szülők akik ruhákat vesznek a gyereknek
Karácsonyra? Pl zoknit vagy kötött pulcsit.. Mi a
véleményetek róluk? Be kellene avatkozni a
gyerekvédelemnek?
Mivel láthatóan van egy kis baj az agyaddal, érthető, hogy a saját kérdéseidre se emlékszel. Én akartam egyet csatolni, amit utoljára láttam, de már nem találom, gondolom hamar levették, mert jelzett a trolljelző😂 Valami olyasmi volt, hogy elég jó-e 8 éves gyereknek 2-300ezres telefon karácsonyra, vagy az túl gagyi? Ez a kérdésed hasonló színvonalú. Nyilvánvalóan nincs gyereked, szerintem az oldalt se használhatnád, mert messze van még a 16.szülinapod. Valahol szomorú, hogy egy gyerek ennyire unatkozik a téli szünetben.Nem foglalkoznak veled a szüleid? Még ilyenkor se?😟 Kitartás, pár nap és mehetsz vissza a suliba. Addig is boldog ünnepeket!
2020. dec. 26. 00:44
Amúgy egy 30%-os pontozott le végig következetesen mindenkit. Nem nehéz kitalálni, hogy az vagy te. Igaz, hogy ez a pontozás értelmetlen, de azért ahhoz elég sokat kell trollkodni, hogy valaki 30%-ra lecsússzon. Pontozz le engem is nyugodtan, mivel én nem szoktam, nem sokat számít, meg egyébként is lesz.rom😉
2020. dec. 26. 00:51
Neked valami rögeszméd ez a "gagyi családi film" téma? :D
2020. dec. 26. 01:07
54/98 A kérdező kommentje:
Nem, nem rögeszmém csak ilyesmiben hangzanak el olyan gagyi klissék hogy a "karácsony a szeretet ünnepe" és az ilyesmik hitetik el az ostobán nézőkkel hogy ezt egy gyerek elfogadja és nem vagdalt magát földhöz amiért nem azt kapta amit szeretne. Egy gyerek az gyerek ezt kellene az itt commentelőknek megérteni. Nem a felnőttek a téma...
55/98 A kérdező kommentje:
Ha észrevetted volna az elején 3-an-4-en pontoztak le válaszolókat csak utána maradt 1-etlen lepontozó. Sokat nem trollkodhattam itt mert nem vagyok troll és nem rég regisztráltam. Választ még nem írtam csak kérdést így nem tudom mi alapján tudtak volna lepontozni. Én is értékeltem pár commentet de nem tudom hogy az számít e vagy a kérdező értékelése nem számít bele.
Hát igen, tudjuk hogy itt csak te vagy helikopter. :)
Mindenesetre öröm látni, hogy akkor engem nem átlagos gyerekek vesznek körül. Senki a családomban nem veri földhöz magát, ha mégse kapja meg azt amit kért a Jézuskától. :) Emellett bárminek örülni tudnak, imádnak adni egymásnak apróságokat. Még a 3 éves is készít ajándékot a tesóinak.
A frusztrált kis lelkedet pedig gyógyítsa a szeretet.
Boldog karácsonyt!
2020. dec. 26. 01:26
57/98 A kérdező kommentje:
Az írásaimat ahogy visszanéztem néhol érteni is nehéz lehet. Ez azért is van mert új mobilról írok és még nem szoktam meg de leginkább azért mert folyamatosan átjavítja az írásom ezért erről bonyolult írnom.
A te nevelésedbe kellett volna a gyerekvédelemnek beavatkoznia akkor nem lettél volna ilyen anyagias.
Képzeld én ruhákat kaptam és NAGYON örülök nekik. A zokninak is, igen. Sőt, hívd a gyámügyet légyszi de a tusfürdőnek is. Mert tudom, hogy megkaptam mindent amit a szüleim megengedhettek maguknak. És inkább legyen egész hónapban meleg étel, meg befizetett számla, mint egy felesleges drága telefon a kezemben.
Igen, nem kaptam drága dolgokat, de a mamám mesélt az ő gyerekkori karácsonyairól, jókat ettünk, társasoztunk, nevettünk, és ezt nem pótolná a világ legdrágább ajándéka sem. Sajnállak hogy ennyire anyagias vagy.
2020. dec. 26. 07:29
Személyszerint én nem szoktam ruhát adni alkalomra a gyereknek. Azt megkapja, ha szüksége van rá. Ez alól kivétel, ha valami különleges, alapesetben felesleges és drágább dolgot szeretne. Az lehet ajandek.
De megértem azt is, aki ruhát ajándékoz. Ezt mindenki maga dönti el.
2020. dec. 26. 08:13
Én kaptam ruhát (nem minden, és nem mindig szülőktől) karácsonyra. Nem örültem neki.
2020. dec. 26. 11:19
Kapcsolódó kérdések: