Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha megbántam azt,...

Mit tegyek, ha megbántam azt, hogy gyereket vállaltam, és megszűnt az életem értelme, nincs az életemnek értelme és nem lesz soha már?

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 19:54
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

De mégis mit?

És miben segítene? Meg nem történtté teszi az egészet?

A sport és a munka volt az életem értelme meg a barátok. A sport gyökerestől ki lett tépve az életemből, mert nem vesznek vissza. A barátokkal se tudok úgy elmenni valahova is, mint régen. Meg már értelme se lenne, mert úgyse tudok már hozzászólni a témához.

2020. szept. 6. 10:42
 22/60 anonim ***** válasza:
87%
Mindez nem a gyerekedet minősíti, hanem a férjedet meg az edzőt. Nagyon sok sportolónak, olimpikonnak van gyereke. Amíg kicsi, az egy szakasz az életedben, nem az örökkévalóság. Nekem több sportoló barátnőm van, rendszeresen osztják facebookon, hogy milyen versenyen indultak. Nyomd apuka kezébe a gyereket szombat reggel, ha megetetted, azzal, hogy akkor 2-3 óra múlva jössz újra. Ez egy jó gyakorlat, aztán növeljétek a távot :) Egyikük sem fog belehalni, akkor se, ha lesz esetleg sírás vagy nyűglődés, tekints rá egy ajándékként, hogy megismerhetik egymást, a férjed megtanul felelősséget vállalni érte meg hogy hol a pelenka (és jobban megbecsül majd), a baba meg jobban fog hozzá kötődni.
2020. szept. 6. 10:57
 23/60 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem vesznek vissza? Miért nem tudnál hozzászólni?
2020. szept. 6. 10:57
 24/60 A kérdező kommentje:

Meg engem. Hát ez az! Én még olimpikon se vagyok, de nekem nem engedik.

Mert gyerekes nő vagyok. Most ha beteg a gyerek, vagy mondjuk van valami rendezvény az oviba vagy iskolába, akkor kiesek edzésről, ha meg kiesek edzésről, nem mehetek meccsre, edzéslátogatottság miatt. Azért sem vesznek vissza, mert a terhesség + 3-4 évig kiesek, és már nem tudnék visszarázódni meg nem tudnék időt se szakítani munka és gyerek mellett ezekre.

2020. szept. 6. 11:14
 25/60 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem elsősorban a sport a feszültségek forrása Benned.

Ha futsalloztál, akkor szerintem keress egy kisebb női focicsapatot, kispályás focitornákon, bajnokságokon szoktak indulni. Nem tudom, merre laksz, de biztos akad. Nyilván ott is kell járni edzésre, de ha egy-egy kimarad, vagy nem érsz rá egy tornára, simán belefér. Én sok évig fociztam így, ott nagyon sok anyuka van.

2020. szept. 6. 11:28
 26/60 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom, hogy elsősorban ez is a feszültség bennem. Igen, gondolkoztam már, hogy eligazolok egy másik csapathoz, felvettem 2 edzővel is a kapcsolatot ez ügyben, de az meg nekem nem lenne jó. Azok a csapatok, akik befogadnának, azok (nem akarok megbántani meg lenézni senkit) elég gyengék. Nem egyszer vertük már meg őket 12-0-ra. Az meg, hogy én odaigazoljak, és azért edzek a meccsekre, hogy aztán kikapjunk, úgy annak megint nincs értelme. Meg ha mondjuknem hazai meccset játszunk, akkor van, hogy 350 km-t is utaznánk (pl.: Nyíregyháza), 2 napot ott aludnánk. Most ha azokat a meccseket kihagyom, akkor annak megint nem lenne értelme.

2020. szept. 6. 11:45
 27/60 anonim ***** válasza:
93%
Pedig a semminél jobb lenne. Aztán ha beindulnak a dolgok, átigazolsz jobb csapathoz. Különben is, lehet, ha odaigazolsz, már nem kaptok ki annyira. Lehet ott is van egy-két jó játékos, csak nem tudnak kivel összejátszani. 😉
2020. szept. 6. 11:58
 28/60 anonim ***** válasza:
88%
És ha keresel másik sportot? Vagy csak eljársz futni, kondizni?
2020. szept. 6. 13:01
 29/60 Derjaderja ***** válasza:
80%

3 hónapos a baba, adj időt magatoknak!

Depressziósnak tűnsz, aki raadásul sporthoz szokott, annak a mozgás elvonása is hangulatromboló, biológiai úton is, nem csak lelki úton.

Teljesen más elethekyzetbe kerültél.

Ne most keresd az élet értelmét, csak próbálj pici lépéseket tenni, hogy az adott nap jobb legyen. Fogadd el, hogy most nehéz.

Persze a hülye vírus sem segít.

2020. szept. 6. 13:16
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

Az itt a probléma, hogy nem is akartál, csak társadalmi nyomásra szültél.

Hiába megy el rossz csapatokhoz, annak nincs értelme, hogy azért megy edzésre meg azért fektet bele munkát, hogy kikapjanak. Az meg megint nem járja, hogy ő küzdje fel a csapatot bizonyos szintig. Bár nem is tudná, mert a futsal az egy csapatjáték. Egyedül játszani nem lehet. Csapatjátékkal sikerül. És szerintem hiányoznak neki a régi csapattársai, mert azért csak x évig velük volt.

2020. szept. 6. 15:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!