Mit tegyek, ha megbántam azt, hogy gyereket vállaltam, és megszűnt az életem értelme, nincs az életemnek értelme és nem lesz soha már?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 19:54
1/60 anonim válasza:
Az kellene, hogy az értelme legyen, hogy felneveled.
3/60 anonim válasza:
"hogy gyereket vállaltam, és megszűnt az életem értelme,"
Na,ezt magyarázd meg lécci!
4/60 anonim válasza:
Mennyi idős a kicsi? Van segítséged? Férjed? Szoktatok kettesben lenni? Miért szűnt meg az életed értelme? A gyerek előtt mit csináltál? Előbb utóbb kirepül.
5/60 anonim válasza:
A te gyereked belőled lett nem dobhatod el csak úgy mint egy használt zsepit egy ember
7/60 anonim válasza:
Elmúlik. Egyre nagyobb lesz és egyre inkább visszatérsz mellette a korábbi életedhez.
Tekintsd ezt átmeneti állapotnak, mert tényleg az. Lesz értelme, és lehet, hogy most lehetetlennek tűnik, de fogsz még nagyon örülni, hogy ő lett neked.
8/60 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez.
Az életed nem szűnt meg, átalakult.
10/60 anonim válasza:
Én imádom a kisfiamat képzeld el kedves 10-es, egyáltalán nem várom, hogy kirepüljön, sőt, inkább lelassítanám az időt, pedig még csak fél éves lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!