A gyerekkori magasságból megállapítható a felnőttkori magasság? Hány centi a 2,5 éves fiatok/lányotok?
Figyelt kérdés
Az én fiam 87 centi és 12 kg, a lába 23-as. 46 centivel és született a 37. hétre. Az orvos babakorában megállapította, hogy a magasságát tőlem fogja örökölni (én 158 centi vagyok, az apukája 178cm), mert rövid volt a combcsontja. Mennyire biztos, hogy alacsony lesz felnőtt korára?tegnap 22:24
1/10 anonim válasza:
Nem. Első osztályban akkora voltam, mint a többiek, ők nőttek sokat én meg nem.
2/10 anonim válasza:
2,5 105 cm körül volt a fiam. (2 évesen volt 99, 3 évesen 110). Most 13,5 éves 184 cm. Nem tudom fog e még nőni, szerintem nem nagyon
3/10 anonim válasza:
Csontkorból (nem pedig csonthosszból) tudnak reálisan jósolni.
4/10 anonim válasza:
Volt osztálytársnőm 9-10 évesen 154 cm volt, menstruált és C kosaras melltartót hordott, teljesen úgy nézett ki, mint egy minimum 14 éves kamaszlány. Aztán lett 160 és szépen mindenki utolérte vagy túlnőtte. Ellenben a picike, majd átlagot épp elérő legjobb barátnőm felnőttkorára megnőtt 171 cm magasra.
5/10 anonim válasza:
Nem lehet előre tudni. Több férfit ismerek, akik picik voltak gyerekkorban és hirtelen kezdtek nyúlni. Utólag lehagyták a náluk nagyobb gyerekeket magasságban.
6/10 anonim válasza:
A szülői magasság nálunk is ugyanez.
Lányom 91, fiam 93 cm volt 2,5 évesen. Lányom most 9 éves, az egyik legkisebb az osztályában, pedig már a vállamig ér (~132), fiam 5 és kb. 116, nála bőven vannak kisebbek. Egyik se lesz égimeszelő, de engem azért biztos, lehagynak.
8/10 anonim válasza:
Nem.Kisgyerekeként magas voltam, sulis éveimben viszont már nem nagyon nőttem
9/10 anonim válasza:
Nálunk is ugyanezek a szülői magasságok.
Kislányom nem magas, de nem is túl alacsony a kortársaihoz képest (6 éves, és 118 cm).
Kisfiam viszont jelenleg alacsonynak számít a korosztályában: 3 éves elmúlt, és 94 cm. Elég valószínűnek tűnik, hogy nem lesznek magasak.
10/10 anonim válasza:
Több elmélet van, de azok inkább találgatások. Aminek a legnagyobb a valóságalapja, hogy 22hónapos magasság x2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!