Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha megbántam azt,...

Mit tegyek, ha megbántam azt, hogy gyereket vállaltam, és megszűnt az életem értelme, nincs az életemnek értelme és nem lesz soha már?

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 19:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
93%

"És én nem akarok kötődni ehhez a gyerekhez, nem akarom, hogy azt mondja nekem, hogy anya, vagy hogy szeretlek. Én nem szeretem őt. Akkor ő se szeressen engem."

Kérdező, összepakolsz, és lelépsz, sportolgatni, vagy ahova akarsz. Jobb lesz a gyereknek is, mielőtt még érzelmileg nyomorulttá teszed. Arra meg hogy te nem akartál gyereket, gondoltál volna az előtt mielőtt védekezés nélkül szexeltél.

Nem tudom mi értelme az ilyen kérdéseknek, mint a tiéd. Te nem akarsz segítséget, mert nem akarod ezt a gyereket. Akkor most áruld már el mit vársz az itteni emberektől? Neveljük fel helyetted vagy mi a fene??

2020. szept. 7. 08:16
 42/60 anonim ***** válasza:
89%
Anyám nem akart engem, becsúszott gyerek voltam, ezt minden nap éreztette velem, mióta az eszemet tudom. Itt vagyok lassan 28 éves, de még mindig nem tudtam feldolgozni a sok mocskot, amit kaptam tőle, gyűlölöm magam. Még most lépj le, amíg nem teszel kárt szerencsétlen kisgyerek lelkében egy életre.
2020. szept. 7. 11:04
 43/60 anonim ***** válasza:
80%
Pedig csak három választásod van: vagy kilépsz valahogyan az életéből, vagy megtanulod apránként szeretni vagy így marad minden, mint most, amivel megnyomorítod a gyereked, a férjed és magad is. Mit vártál? Egy varázsszer-receptet, amivel vissza tudod tunkolni oda, ahonnan kijött? Gusztustalan modorban lesöpörtél mindenkit, aki megpróbált együttérzően biztatni, tanácsot adni. Ezek után oldd meg magadnak!
2020. szept. 7. 19:35
 44/60 anonim ***** válasza:
65%

Tudom, hogy mit érzel.

Volt egy életed, ami már megszűnt. Szültél egy gyereket. A szülés, a terhesség és a gyerek megváltoztatott, és már sosem leszel a régi. Régen gondtalan életed volt, bár voltak zökkenők, de azokat átvészelted. Most ott van egy gyerek, és nem csak saját magadért vagy felelős, hanem a gyerekedért is. Megszűnt az életed, és látod, hogy hová fajul a világ. Látod, hogy tinédzserek hova kallódnak, félsz, hogy a gyereked egy lesz közülük. Félsz, hogy nem vagy jó, folyamatosan kattogsz, és mérlegelsz, hogy a "két életed" között melyik volt a jobb és melyik volt a rosszabb. Tudod, hogy a gyerekvállalás nem egy visszafordítható folyamat, de te akkor is szeretnéd visszakapni az életed, aztán rájössz, hogy hiába kapnád vissza a régi életed, te már nem lennél ugyanaz. Legszívesebben otthagynád a párod, aki nem "segít" neked semmiben, csak kiabál amiatt, hogy szalad az egész lakás, legszívesebben az okoskodó vérmamik arcába ordítanád, hogy semmivel sem jobbak nálad, és minden baba más és más, és legszívesebben otthagynád a gyerekedet. De nem. Nem lehet, mert megszólnak. Ha csak gondolni mersz erre, te vagy a rossz anya. Undorodsz magadtól, amiért így gondolkodsz és nem érzed azokat az érzéseket, amiket más anyák mondanak a gyerekükkel kapcsolatban.

Igazából én se tudom, hogy mit kellene tenned, én is ebben vagyok.

2020. szept. 7. 20:32
 45/60 anonim ***** válasza:
65%

#44 állj már le ezzel a vérmamizással cseszd meg. Ki az a vérmamai? HM?

Aki nem jelenti ki hogy utálom a gyerekem és ő se szeressen engem?

Cseszd meg rengeteg nő küzd szülés utáni depivel, újdonság az egész, nehéz belerázódni, mégsem mondanak ilyen ocsmányságokat a saját gyerekükre, hanem azt nézik, hogy tudnának belőle kilábalni.

Az meg jó poén, hogy látja hova fajul a világ, meg a kamaszok. Jaaa mert ez szülés előtt nem volt nyilvánvaló, mi? A kamaszok meg pont az ilyen "anya" mellett kallódnak, akik érzelmileg gyötrik a saját gyereküket, a "nem akartalak te bactad el az életem" dumájukkal. Csak úgy mondom.

De mindegy, nem szabad. Ezen az oldalon csak sírni szabad, hogy elhagyom a gyerekem, mert aki nem így tesz az gusztustalan ősanya, vérmammi, akit el kéne ásni minimum.

2020. szept. 8. 08:06
 46/60 anonim ***** válasza:
77%
Eléggé kifordult a mai társadalom e téren is: nyomatják, hogy szülj meg anyák és apák napja, közben meg "így jártál, te akartad". A gyerekvállalás az élet természetes része kellene legyen és valahol közös érték, befektetés is, de most egyszerre van túlmisztifikálva, piedesztálra emelve, és mégis perifériára rakva, mint valami mazochista luxushobbi.
2020. szept. 8. 09:00
 47/60 anonim ***** válasza:
32%

És akkor mi van, ha ilyeneket mond a saját gyerekére?? Mondja csak ki, ha egyszer ez az igazság, cseszd meg!

2020. szept. 8. 10:19
 48/60 anonim ***** válasza:
77%
Akkor az van, hogy a gyereke egy lelkinyomorult lesz, mert az utálja, akinek a legjobban szeretnie kellene. De ha szerinted ez ilyen "mi van akkor" dolog, akkor nincs több kérdésem. Gondolom te is ilyen faca családban szocializálódtál, szóval kár beléd a szó. Csak tudnám mi a frászért kell a fajtádnak szaporodni, hogy generációról generációra legyen pár ilyen érzelminyomorék szerencsétlen mint ti??
2020. szept. 8. 10:35
 49/60 anonim ***** válasza:
55%
Már leírtam ide egyszer a véleményemet, hogy ez lesz, ha mindenhonnan azt nyomatják, hogy szüljél meg család, mert az a jó, arra kell vágyni, akkor vagy értékes ember, és ez lesz belőle. De persze törölték. Hát ez van.
2020. szept. 8. 10:52
 50/60 anonim ***** válasza:
53%
A legkönnyebb mindent másra kenni. Érdekes elég sok fiatal van ebben az országban is, akiket nem hatott meg az ellető propaganda és nulla gyerekük van, és lesz, meg még másik sok millió ember, akik csok ide vagy oda pl 1 gyereket nevelnek. Szóval maradjunk annyiban, hogy értelmes ember úgy éli az életét, ahogy neki jó. Aki meg nem gondolkodott, az meg mindent elkövet csak legyen kire fogni, hogy neki miért rossz. Isten ments hogy esetleg magába nézzen, azt senki nem szereti.
2020. szept. 8. 11:14
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!