Babaruha mosásához baj, ha síma mosószert használok, és nem speciálisan babaruhákhoz kifejlesztett mosószert?
Sosem használtam baba mosoport.
Ariel kapszulát használtam mint magunknak .
Most erre mit lehet mondani?
Tudnod kell, hogy a sok vegyszer, amivel a ruhádat mosod, szívódik fel egesz nap a bőrödön keresztül. A gyereknek is. Van, akinek ez számít, van, akit nem érdekel, mi jut be a gyerek szervezetébe.
Mi magunknak sem használtunk soha, csak lehetőleg minél mindenmentesebb mosógélt és ha illatot akartunk, mosóparfümöt.
Ha valaki nem mos baba cuccal az már szar?
Aha, értem
Szünjetek meg kérlek
3-as vagyok. Nem írtam, hogy sz*r. Azt írtam, nem érdekli, hogy milyen mértekű vegyszer jut be a gyereke szervezetébe, nem fontos neki, hogy minimalizálja akár ilyen dolgokkal, akár élelmiszerek teren gondolom.
Ez hol nem igaz? Aki nem törekszik mindenmentessel mosni, nyilvan azért teszi, mert nem erdekli, nem?
#6 a kákán is csomót kell keresni igaz?
A felnőttek is gondolom már tiszta vegyszerek, mert nem minden mentes cuccal mosnak?
Ne legyetek ennyire idióták könyörgöm
#6 legyél bio anyu, te dolgod
Mást meg nem kell lenézni, meg olyanokat mondani, hogy nem érdekli a gyereke, mert egy rohadt kapszulával most baby mosószer helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!