Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruha mosásához baj, ha...

Babaruha mosásához baj, ha síma mosószert használok, és nem speciálisan babaruhákhoz kifejlesztett mosószert?

Figyelt kérdés
ma 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha birja a bore, akkor nem.
ma 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sosem használtam baba mosoport.

Ariel kapszulát használtam mint magunknak .

ma 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Most erre mit lehet mondani?

Tudnod kell, hogy a sok vegyszer, amivel a ruhádat mosod, szívódik fel egesz nap a bőrödön keresztül. A gyereknek is. Van, akinek ez számít, van, akit nem érdekel, mi jut be a gyerek szervezetébe.

Mi magunknak sem használtunk soha, csak lehetőleg minél mindenmentesebb mosógélt és ha illatot akartunk, mosóparfümöt.

ma 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A 3as miért van lepontozva? Végül is, igazat ír...
ma 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem mos baba cuccal az már szar?

Aha, értem

Szünjetek meg kérlek

ma 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

3-as vagyok. Nem írtam, hogy sz*r. Azt írtam, nem érdekli, hogy milyen mértekű vegyszer jut be a gyereke szervezetébe, nem fontos neki, hogy minimalizálja akár ilyen dolgokkal, akár élelmiszerek teren gondolom.

Ez hol nem igaz? Aki nem törekszik mindenmentessel mosni, nyilvan azért teszi, mert nem erdekli, nem?

ma 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 a kákán is csomót kell keresni igaz?

A felnőttek is gondolom már tiszta vegyszerek, mert nem minden mentes cuccal mosnak?

Ne legyetek ennyire idióták könyörgöm

ma 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 legyél bio anyu, te dolgod

Mást meg nem kell lenézni, meg olyanokat mondani, hogy nem érdekli a gyereke, mert egy rohadt kapszulával most baby mosószer helyett.

ma 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!