Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kipattogok a Johnson's baby...

Kipattogok a Johnson's baby babaolajtól, ami újszülötteknek van kifejlesztve?

Figyelt kérdés
Ilyen olajat vettem, ezzel kentem a hasamat, és a mellemet (ezt ajánlották). De nem bírja a bőröm. Hogy lehet? Az van ráírva, hogy "újszülöttek számára kifejlesztve". Így most már kb 4 napja nem kentem be a hasam meg a mellem, de így meg feszül, viszket. Ötlet? Jó lenne a csíkok ellen is védekezni. 20h km
2015. okt. 25. 10:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, extra érzékeny a bőröm gyerekkoromtól a kemikáliákra. De akkor is, nem túlzás ez? :(
2015. okt. 25. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Az lényegtelen, hogy mi van ráírva, az csak reklám.

Emellett amiben vannak adalékokm illatanyagok, stb, az mind allergiát okozhat érzékeny börü embereknék. (felnöttnél is meg kisbabábál is).

Amit viszont használhatsz, az a normális olivaolaj, abban nincs semmi, amitöl bajod lehetne, (kivéve ha amagára az olivára az vayg). Én csak ezt használom mindenféle börproblémára, és azóta semmi gond a börömmel.

2015. okt. 25. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem. A legtöbb szépségápolási cucc tele van nyomva alkohollal, parfümmel, illatanyaggal, ezek mind irritálhatnak. Érdemes olvasgatni ezt: [link]

Az semmit nem jelent, hogy ráírják, hogy babáknak van. Azt írnak rá, amit akarnak, az összetevők a lényeg. Vannak érzékenyebb bőrű felnőttek, én is az vagyok. Utána kell nézni, hogy milyen összetevőkkel rendelkeznek a kozmetikumok. Erre kiválóan alkalmas a Krémmánia oldal, ahol minden termék összetevői megtalálhatóak és vélemények is olvashatóak róluk.

Ha pl. ez van neked: [link] , akkor látható, hogy 3 összetevőből áll. Az első a gázolajgyártás mellékterméke, a második eltömíti a pórusokat (ez a kipattogás), a harmadik a parfüm, ami potenciális bőrirritáló. (Amúgy ha ráviszed az egeret az összetevőre, akkor ki is írja a tulajdonságait.)

Egy szó mint száz, ez a márka egy sz-ar. Ajánlom helyette ezt: [link]

A csíkok ellen meg annyit tehetsz, hogy sima testápolóval kened naponta 1-2x a bőrödet, mert a striák elleni kozmetikumok is valójában testápolók (csak ráírnak minden félét, amire ugye nem adunk). Így hidratált lesz a bőröd és kevesebb az esély rá, hogy a kollagén rostok megszakadnak benne (ez lenne a stria). Persze nagyon sok múlik a genetikán is. Van aki keni állandóan a bőrét, mégis csíkos lesz, van aki semmit nem ken rá, mégse lesz csíkos.

Egy 4 hónapos kisfiú anyukája

2015. okt. 25. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Johson termékek az egyik legrosszabbak.Szinte mindenki kipattog tőle.Az én lányom bőre a legolcsóbb törlőkendőtől is szép,ilyet egyszer vettünk,de mindenhol tele lett piros foltokkal.
2015. okt. 25. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Én teljesen natúr mandulaolajat, esetleg a weleda kismama olaját próbálnám meg a helyedben, bár abban is van illatanyag, ami miatt így vagy beválik, vagy nem. Próbálj mintákat szerezni védőnőtől, hogy ki tudd próbálni.
2015. okt. 25. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Sose vegyél Jonhson's terméket, se magadnak, se a babádnak majd. Nagyon rosszak, sok baba bőre sem bírja.
2015. okt. 25. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat! Váltani fogok.
2015. okt. 25. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Olivaolaj,jojobaolaj,kokuszolaj stb..en ezekkel kenem
2015. okt. 25. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Legrosszabb termek, nem is ertem, hogy lehet babaknak arulni !

Ugyanaz mint a gazolaj ...

2015. okt. 25. 14:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó tudni...
2015. okt. 25. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!