Kipattogok a Johnson's baby babaolajtól, ami újszülötteknek van kifejlesztve?
Az lényegtelen, hogy mi van ráírva, az csak reklám.
Emellett amiben vannak adalékokm illatanyagok, stb, az mind allergiát okozhat érzékeny börü embereknék. (felnöttnél is meg kisbabábál is).
Amit viszont használhatsz, az a normális olivaolaj, abban nincs semmi, amitöl bajod lehetne, (kivéve ha amagára az olivára az vayg). Én csak ezt használom mindenféle börproblémára, és azóta semmi gond a börömmel.
Nem. A legtöbb szépségápolási cucc tele van nyomva alkohollal, parfümmel, illatanyaggal, ezek mind irritálhatnak. Érdemes olvasgatni ezt: [link]
Az semmit nem jelent, hogy ráírják, hogy babáknak van. Azt írnak rá, amit akarnak, az összetevők a lényeg. Vannak érzékenyebb bőrű felnőttek, én is az vagyok. Utána kell nézni, hogy milyen összetevőkkel rendelkeznek a kozmetikumok. Erre kiválóan alkalmas a Krémmánia oldal, ahol minden termék összetevői megtalálhatóak és vélemények is olvashatóak róluk.
Ha pl. ez van neked: [link] , akkor látható, hogy 3 összetevőből áll. Az első a gázolajgyártás mellékterméke, a második eltömíti a pórusokat (ez a kipattogás), a harmadik a parfüm, ami potenciális bőrirritáló. (Amúgy ha ráviszed az egeret az összetevőre, akkor ki is írja a tulajdonságait.)
Egy szó mint száz, ez a márka egy sz-ar. Ajánlom helyette ezt: [link]
A csíkok ellen meg annyit tehetsz, hogy sima testápolóval kened naponta 1-2x a bőrödet, mert a striák elleni kozmetikumok is valójában testápolók (csak ráírnak minden félét, amire ugye nem adunk). Így hidratált lesz a bőröd és kevesebb az esély rá, hogy a kollagén rostok megszakadnak benne (ez lenne a stria). Persze nagyon sok múlik a genetikán is. Van aki keni állandóan a bőrét, mégis csíkos lesz, van aki semmit nem ken rá, mégse lesz csíkos.
Egy 4 hónapos kisfiú anyukája
Legrosszabb termek, nem is ertem, hogy lehet babaknak arulni !
Ugyanaz mint a gazolaj ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!