Körülbelül mekkora méretű ruhákat vásároltatok az újszülötteknek? Vettetek kicsit nagyobbakat is?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 16:13
1/7 anonim válasza:
legtöbbet az 56 at vettem egy kettőt 62-68 at
2/7 anonim válasza:
Én 56osat vettem, nem olyan borzasztó sokat. kb 10 db bodyt, meg 5 db tipegőt. Inkább utána vásároltunk.
Bár a dokik kicsit benézték a méretét terhesség alatt, szóval míg én korházban voltam apukának hajkurásznia kellett a 44es méretet. Utána én kerstem az 50eset. Az előre vásároltjaim jók lettek 3 hónaposan :)
3/7 anonim válasza:
Vettem nagyobbat is,szerencsére,mert nagy baba lett,és volt több badyja is amibe bele sem fért (szerencsére azokat kaptuk,nem vettük)
4/7 anonim válasza:
Aminkor én születtem, akkor a szüleim bevásároltak egy csomó ruhát, és persze akkora voltam, h kb semmi nem jött rám:) vásárolhattak megint.én ebből okulva biztos nem nagyon veszek ruhát mielőtt megszületik. pedig annyira szépek vannak...
5/7 anonim válasza:
56-osból vettem 6-7 db bodyt és rugdalózót is.
Nagyobb méretből vettem többet is, nem csak bodyt és rugit, hanem kis pólókat, kantáros nadrágokat.
Használtan vettem 74-es méretű rugdalózót is, 4 db-ért fizettem 160 Ft-ot, hülyeség lett volna kihagyni.
7/7 anonim válasza:
Többségében 62-eset szereztem be. Lányom 57cm-rel született. És gondoltam későbbre is,bátran vettem 68-as ruhákat is,3 hónaposan már mind jók. Csak akkor már évszakváltás van,így gondolkodj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!