Lehet, hogy hülye kérdés, de egy csomag tápszer (újszülötteknek való) mennyi időre elég?
Próbálom kalkulálni az anyagiakat, ezért kérdezem, bár remélem, sikerül majd szoptatnom. Ettől függetlenül érdemes a biztonság kedvéért venni egy csomaggal? És mondjuk bevinni a kórházba, szükség esetére?
32 hkm
Ne vegyél, a kórházban adnak, ha nem tudod etetni a kicsit. Egyébként amíg nagyon kicsi, elég egy doboz 3 hétig, kèsöbb 1 doboz 1 hét.
Bár lehet, hogy a lányom volt zabagép. :-)
Sajnos a feleségemnek el kellett apasztani a tejét, mert a szemét kellett kezelni, nehogy elveszítse a látását.
Köszönöm szépen a választ! Remélem, nálunk nem lesz probléma a szoptatással (bár sajnos fennáll a veszélye, hogy a szülés után engem is műteni fognak epével), de azért igyekszem felkészülni a "váratlan" helyzetekre is.
Még egyszer köszönöm!
Szia!
Az én babám folyton félrenyelte a tápszert, így sűrűbbet kértünk, olyat kaptunk amit a refluxos babáknak adnak, sokkal kevesebbet is bukott. Receptre ezt sokkal olcsóbban meg lehet venni ( Humana baby fit 1) Nekünk egy hónapi adag nem volt 4ezer forint. Annyi a különbség, hogy sűrűbb.
Csak azért írtam le, ha valaki nagyon megvan szorulva és szeretne spórolni kicsit, így lehet és mégis minőségi tápszert kap a baba.
nem szabad így nekiállni :) tudsz majd szoptatni és pont ;)
a kórházba felesleges vinni tápszert, egyrészt mert a bababarát kórházban nem adnak 3 napig semmit a babának (anyának a 3. napon indul el ideális esetben a teje, addig bővel elég az a pár csepp előtej) de ha a baba nagyon fogy, kis súlyú, vagy a 3. napon se lövell be a tejed, megetetik.
venni még azért felesleges mert a boltban olyat nem kapsz amit kéne adnod, HA-s ajánlják most, mivel a tápszer tehéntejből van, allergizálhat ezért kell a HA (tejfehérje szét van bontva) az első pár hónapban amit csak a gyerekorvos vagy a kórházi orvos tud kiírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!