AR tápszer kérdés? Segítség kellene?
Az a helyzet, hogy tegnap este óta kapja a 13 hetes lányom a Milumi AR tápot.
MAM-os cumisüvegből és 2es cumival. Létezik, hogy úgy elfáradt az evésben, hogy képes 3-4 órát aludni?
Ma reggel is megetettem és utána nem sokkal üvöltött, mint a sakáll. ADtam neki még enni, hátha kevés volt, de 3-4 szívás után ellökte és ordított. Ahogy hasra raktam és odaadtam neki a cumit, úgy aludt, mint akit lelőttek.
Most vettem neki a dm-ben 6+-os cumit az üveghez, hogy könnyebben szívja ki, de tartok attól, hogy a tápszer nem lesz jó neki. Pedig Milumil termékeket fogyasztunk 6 hetes kora óta...
Melyiket vetted? Hátha nekünk is az lesz a jó! :))
köszi.
Ez az:
De hallottam már h sokan Aventtel is tudják inni(az ugyanaz mint a Mam),csak a legnagyobb mérettel,v variábilis cumival)mert ez ugye nagyon sűrű tápszer.
Ezt néztem ma én is. De nem voltam benne biztos, hogy ez jó lenne. De akkor veszek ebből is egyet, hátha ezzel is jobb lesz :)
Köszike!
Komfort az nála bement és büfiztetéskor ki is jött maradéktalanul. Amikor azt 'ette', akkor kb. 20 percenként üvöltött, hogy éhes.
Egyébként a cumi lyukmérete volt a gond, a 6+-ssal gyönyörűen eszik és nincs semmi gondja.
Ráadásul eddig székrekedése volt, tegnap óta 3× kakilt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!