Lehet valahol statisztikát találni a 2012-ben újszülötteknek adott nevekről?
na hát ez az előző link biztos nem jó mert ki lehet silabizálni hogy itt a wikipédián tök más neveket ír 2010 ben és 2011 ben mint a fenti linken levő 2010-es és 2011 es adatok...
Szia. Én ezt szoktam nézni, ide fogják majd feltölteni a 2012-es évi neveket is, de úgy tudom, hogy tavasszal.
Ha az egyes oldalakon más-más nevek szerepelnek az azért van, mert máshonnan vették a statisztikai mintavételt.
Kérdező: Amúgy azért kérdezed, mert gyakori, vagy mert ritka nevet szeretnél adni leendő gyermekednek?
Itt is van egy link, ahol böngészhetsz:
Nekünk Zsófia lesz. Valahol az 5., máshol a 6., és még máshol a 35. leggyakrabban adott nevek között van. :P
Nekem a Bence és a Bende ami szóba jöhet. A Bencével az a "gond", hogy amilyen statisztikákat eddig láttam, azok szerint NAGYON gyakori.
A Bendére meg anyósom nézett egy nagyot, és mondta, hogy hát, ezzel a névvel nem nagyon tud kibékülni... Igazából szinte senki nem reagált pozitívan a névválasztásunkra. Csak a testvérei. Lehet, nem is kellett volna senkinek előre nevet mondanunk.
Szóval ezért keresgélek statisztikákat. Hátha én is meggyőződök egy másik névről.
Szerintem a Bende nagyon szép név.
A Bence tényleg nagyon gyakori, attól, hogy a statisztikában 1. vagy 3., ez a lényegen nem fog változtatni.
Az első statisztika szerintem nem tekinthető "tudományosnak", talán az van csak benne feltüntetve, aki beregisztrál valami oldalra, vagy nem tudom, honnan veszi az infokat. A 2012-ről még nem jöttek ki a pontos, végleges adatok, de szerintem 1-2 hómap múlva. A hivatalos statisztikákat nem mintavétellel készítik, hanem a születési anyakönyvi hivatal vénjegyzéke alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!