Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valahol statisztikát...

Lehet valahol statisztikát találni a 2012-ben újszülötteknek adott nevekről?

Figyelt kérdés
2010-ről és 2011-ről találtam. De tavalyról nem... :-(

2013. márc. 27. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rájöttem az első link értelmezésére: a 2012 jan. nem azt mutatja, hogy ezek voltak a leggyakroibb neveke 2012 jan-ban, hanem ezeknek a neveknek januárban van a névnapjuk (pl. Antal 17. stb.), De ettől még ezek nem a leggyakoribb nevek és a sorrend sem számít!
2013. márc. 28. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:

2,3,4 vagyok:))) Igen csak a statisztikai hivatal által készített jegyzéket érdemes nézni és az az ami a wikipédián van meg az utánam linkelő kedves válaszoló linkjén van.

A Bence-Máté-Levente tényleg valóban évek óta tartja magát az első helyen de mondjuk engem nem érdekelne, ha nagyon tetszik:)

Az én lányom Nóra lesz már évek óta így gondolom annak ellenére is hogy egyre gyakoribb a listán.

2013. márc. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!