Újszülött babákat csak gyógyszertáras készítménnyel lehet fürdetni vagy van nekik kifejlesztett fürdető?
Figyelt kérdés
szept. 7. 11:47
1/7 anonim válasza:
Van, aki használ az elejétől, Johnson 'n Johnsont vagy Niveat...stb. Van, aki csak gyógyszertárit. Én nem használtam egyiket sem, eleinte csak tiszta vízzel fürdettem őket, később vegyesen.
2/7 anonim válasza:
Dm,rossmann saját márkás termékei nagyon jók.
Sensitive a legjobb újszülöttnek
3/7 anonim válasza:
Hipp és weleda termékeket használunk születésétől kezdve 🤗 teljes elégedettség 🤗
4/7 anonim válasza:
Én DM Babylove Sensitivet vettem mindhárom gyereknek. Nálunk fel sem írták a gyógyszertárit, a dokink mondta, hogy szerinte péklapáttal kellene agyonverni, aki kitalálta,hogy az jó babát fürdetni. 🤣 Egy undormány.
5/7 anonim válasza:
Mi kipróbáltuk a gyógyszertári, szörnyű volt. Csúszott tőle a gyerek, nem lehet lemosni...
Nekünk a védőnő a La Roche Posay lipikar fürdetőt ajánlotta, a kórházban is azzal fürdetik a babákat. (Ha jól emlékszek a Szent János kórház online szülésfelkészítő fürdető videójában is ezzel fürdenek, de ebben nem vagyok biztos)
6/7 anonim válasza:
Mi használtuk/használjuk a gyógyszertári fürdetőt (3,5 éves és 8 hónapos fiúk). A nagyobbiknak a babylove sensitiv samponját a hajára már 1 éves kora óta, az nagyon bejött. Volt hogy la roche posay lipikart használtam mindkettőnél fürdetéshez is, illetve testápolójukat is, de aztán úgy vettem észre, hogy ugyanúgy száraz volt a bőrük, főleg télen, pedig sokáig használtuk és annyit nem ért. Szóval maradtam jelenleg a gyógyszertári fürdetőnél ès az orvos által felírt szintén gyógyszertári glicerines zsíros testápolónál. Azóta nincs kiszáradt, ekcémás bőr. Illetve a ruháikat is “natur”-abb mosószerrel mosom és öblítem( illatmentes mosódió és ecet). Nálunk így mindent egybevetve vált be a száraz bőrükre.
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok, testápolónak mi is a gyógyszertári glicerinest használjuk. Csak fürdetőnek a lipikart.
Samponnak pedig Baby Dove-ot. Sampont alig találtunk olyat, ami újszülött kortól használható (gondolom ritka az ilyen nagyon hajas baba, akinek szüksége van rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!