Mindenki gyogyszertari furdetot hasznal a babanak miutan megszuletett? Vagy jo pl a hippes is
Én Dora Natura fürdetőt vettem. Természetes összetevőkből van.
Popsikrémet és mandulaolajos testápolót is vettem, eddig mindegyik bevált.
Én gyűlölöm a gyógyszertári állagát. (meg összetételét is)
Én Biodermát használok, az olajosat pici babára. Barátnőm a LA Roche Posay olajosára esküszik.
Ha elfogy akkor a Weledát tervezem kipróbálni, mert imádtam a terhes olaját.
Ez a gyógyszertári ez egyáltalán nem ideális.
A Hipp-et nem ismerem, de pl ekcémás fiamnak a gyermekorvos Hipp krémet javasolt.
Jó minőségű, újszülöttnek szánt natúrkozmetikum szerintem a jó. Pl a Dora Natura nálunk is bevált bár elég drága, de én sokáig azzal fürdettem a kisfiam. Utána átâlltam az átlagos cuccokra és pl a Gabi-ra allergiás is, egy másik mellett még ekcémás lett, nem mondom hogy attól.
Mi Dora Natura fürdővel kezdtünk, azóta használtunk Hippest is.
A gyógyszertári állagától a falra mászok.
A gyógyszertàri valami borzalom. Mi tiszta vìzben fürdettük, ha nagyon kakis vokt a feneke akkor pelenkazasnàl szappanos/tusfürdős vìzzel lemostuk.
Tulajdonkèppen a gyògyszertàri meg a kőolajos fürdetők közül bàrmelyik jò, amire a gyereked bőre nem èrzèkeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!