Anyukák, ti jártok körmöshöz, kozmetikushoz, pilláshoz? Hány gyerek mellett és mennyi idősek vagytok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 00:10
31/33 anonim válasza:
Életemben 1x volt műkörmöm az is eskűvőmön, azt is alig vártam, hogy levakarjam. 😅
Kozmetikusnál is csak az eskűvőm napján voltam. Meg előtte 1 próba sminkelésen. Nem problémás a bőröm,sminkelni meg csak akkor a sminkelek, ha megyek valahova,de azt is max nagyon alapon naturon. Tini koromban 20 kg vakolattal a kukáig se léptem ki. Váltonznak az idők 😅
33 vagyok lassan 3 gyerekes.
Fodrász az egyedüli ahova havonta 2 havonta járok.
32/33 anonim válasza:
Csak fodraszhoz jarok, festeni is magam festem. Kozmetikushoz regen jartam de ahol elek, ott mar nagyon draga lenne es nem is talaltam megfelelot. Sminkelni nem szeretek, alapozo, szempillaspiral es atlag 8evvel neznek fiatalabbnak. Kormomet nem festem, nem is illik hozzam, masokon megcsodalom. 38eves, hamarosan 3gyerekes.
33/33 anonim válasza:
Körmöshöz 3hetente, fodrászhoz kb fél évente. Több helyre nem járok. 15hós a fiam, kb 6hós kora óta van ismét a körmöm csinálva. Én 27 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!