Anyukák, ti jártok körmöshöz, kozmetikushoz, pilláshoz? Hány gyerek mellett és mennyi idősek vagytok?
Itthon géllakkozom már 1,5 éve, 3 hetente megcsinálom itthon magamnak. Nagyon hamar meg lehet tanulni, könnyebb mint az ember gondolná.
Kozmetikusra sincs szükségem, a bőröm gyönyörű mióta szültem és amúgy kiokosítottam magam, kémiai hámlasztok, retinolt stb használok a szemöldököm kiszedése pedig egyedül is megy.
Pillázni is itthon szoktam, sima 2D-t szoktam csinálni és mellé feketére festem, nem nagy ördöngősség ez sem, hamar megtanultam. A hajamat nem festem, néha vágok a végéből.
1 gyerekem van 27 éves vagyok.
Szerencsénre a legjobb barátnőm körmös, csak hozzá járok
(géllakk nélkül lépten-nyomon betörik/szakad a körmöm)
4 és 7 évesek a gyerekek
33N
Havonta 1x fodrász, ninca festve a hajam, természetes barna de olyan gyorsan nő, meg a szülés utáni hajhullás sem volt.
Kozmetikus két hetente 1x az is max 10p, szemöldök szedésre járok. Tudok ciki de nem tudom magamnak kiszedni.
Pilláshoz nem járok, fodrászhoz és körmöshöz havonta, kozmetikushoz szemöldököt festetni-szedetni 3 hetente, nagykezelésre 2 havonta megyek.
Emellett heti háromszor megyek konditerembe, és heti egyszer szoliba.
32 éves vagyok 4 éves a fiam.
1
A hajadat mégis hogy vágod magadnak? Ez borzasztó igénytelen dolog. Azért fél évente egyszer mindenki be tud ugrani egy hajvágásra bárhova.
Bőröm szerencsére nem problémás, elég hogy itthon radírozom, kenegetem. Szőrteleníteni bevált az epilator, egyes helyeken borotva.
Anyósom fodrász, úgyhogy soron kívül ha épp amúgy is ott vagyunk megcsinálja a hajam, bár általában vágatok csak.
Szemöldököm magamnak szedem, formára jó, csak kicsit világos, de minden nap sminkelek enyhén.
Szempillat csináltatni egy időben jártam, csak hogy nem nyithattam ki a szemem mindig elkapott meg kerülgetett a pánikroham. Pedig unokatesóm volt a pillás...
Körmeim egyenlőre lakkozom, de gondolkoztam ilyen gél lakk szetten, vagy majd ha nagyobb lesz a pici eljárok megcsináltatni... Bár elég drága és nekem sosincs extra igényem, a szolid körmök jobban tetszenek, biztos megtudnám csinálni magamnak itthon.
28 és pici bébi anyuka :)
Majd futni szeretnék eljárni később 😊 talán arra van a legnagyobb szükség, hogy jobban visszanyerjem az alakom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!