Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti jártok körmöshöz,...

Anyukák, ti jártok körmöshöz, kozmetikushoz, pilláshoz? Hány gyerek mellett és mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 00:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
70%
Nem, de a gyerekek előtt is feleslegesnek tartottam. A hajamat magamnak vágom és festem, a körmömet szintén (géllakk 2 hetente 1x 1 óra), a smink és a bőrápolás pedig nálam hobbi, kikapcsolódás, ebben (is) élem ki a kreativitásom.
2020. júl. 20. 00:48
 2/33 anonim ***** válasza:
75%

Itthon géllakkozom már 1,5 éve, 3 hetente megcsinálom itthon magamnak. Nagyon hamar meg lehet tanulni, könnyebb mint az ember gondolná.

Kozmetikusra sincs szükségem, a bőröm gyönyörű mióta szültem és amúgy kiokosítottam magam, kémiai hámlasztok, retinolt stb használok a szemöldököm kiszedése pedig egyedül is megy.

Pillázni is itthon szoktam, sima 2D-t szoktam csinálni és mellé feketére festem, nem nagy ördöngősség ez sem, hamar megtanultam. A hajamat nem festem, néha vágok a végéből.

1 gyerekem van 27 éves vagyok.

2020. júl. 20. 01:00
 3/33 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsénre a legjobb barátnőm körmös, csak hozzá járok

(géllakk nélkül lépten-nyomon betörik/szakad a körmöm)

4 és 7 évesek a gyerekek

33N

2020. júl. 20. 01:02
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
35 éves vagyok. Gyerkőcök 2, 8 évesek. Hajamat nem festetem, egy évben kB 4x megyek fordrászhoz vágatni a szomszéd utcába. Köröm, bőrápolás, mikor az időm engedi. Pilláshoz nem járok.
2020. júl. 20. 02:02
 5/33 anonim ***** válasza:
85%
1 babám van, aki 14 hónapos. Sosem festettem a hajamat, pillásnál sem voltam soha, a körmömet magam festem. Fodrászhoz 3-4 havonta járok. 27 vagyok.
2020. júl. 20. 02:47
 6/33 anonim ***** válasza:
32%
Csak azt nem tudom, miért van, hogy senki sehova nem jár, mégis tele vannak a szalonok...
2020. júl. 20. 06:18
 7/33 anonim ***** válasza:
79%

Havonta 1x fodrász, ninca festve a hajam, természetes barna de olyan gyorsan nő, meg a szülés utáni hajhullás sem volt.

Kozmetikus két hetente 1x az is max 10p, szemöldök szedésre járok. Tudok ciki de nem tudom magamnak kiszedni.

2020. júl. 20. 06:48
 8/33 anonim ***** válasza:
78%

Pilláshoz nem járok, fodrászhoz és körmöshöz havonta, kozmetikushoz szemöldököt festetni-szedetni 3 hetente, nagykezelésre 2 havonta megyek.

Emellett heti háromszor megyek konditerembe, és heti egyszer szoliba.

32 éves vagyok 4 éves a fiam.

2020. júl. 20. 06:55
 9/33 anonim ***** válasza:
10%

1

A hajadat mégis hogy vágod magadnak? Ez borzasztó igénytelen dolog. Azért fél évente egyszer mindenki be tud ugrani egy hajvágásra bárhova.

2020. júl. 20. 06:58
 10/33 anonim ***** válasza:
86%

Bőröm szerencsére nem problémás, elég hogy itthon radírozom, kenegetem. Szőrteleníteni bevált az epilator, egyes helyeken borotva.

Anyósom fodrász, úgyhogy soron kívül ha épp amúgy is ott vagyunk megcsinálja a hajam, bár általában vágatok csak.

Szemöldököm magamnak szedem, formára jó, csak kicsit világos, de minden nap sminkelek enyhén.

Szempillat csináltatni egy időben jártam, csak hogy nem nyithattam ki a szemem mindig elkapott meg kerülgetett a pánikroham. Pedig unokatesóm volt a pillás...

Körmeim egyenlőre lakkozom, de gondolkoztam ilyen gél lakk szetten, vagy majd ha nagyobb lesz a pici eljárok megcsináltatni... Bár elég drága és nekem sosincs extra igényem, a szolid körmök jobban tetszenek, biztos megtudnám csinálni magamnak itthon.

28 és pici bébi anyuka :)

Majd futni szeretnék eljárni később 😊 talán arra van a legnagyobb szükség, hogy jobban visszanyerjem az alakom.

2020. júl. 20. 07:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!