Anyukák, ti jártok körmöshöz, kozmetikushoz, pilláshoz? Hány gyerek mellett és mennyi idősek vagytok?
37 éves vagyok, 6 éves és újszülött gyermekkel.
Nagyon gyorsan nő és őszül a hajam, így fodrászat (elsősorban festés) 3 hetente van, géllakkot itthon felteszem, ha van hozzá kedvem. Epilátorral és borotvával szőrtelenítek, kozmetikushoz, szoláriumba nem járok.
1 gyerek(de többnek számít), 28 vagyok, nem járok.
A hajam növesztem, magamnak szárítom, vasalom, göndörítem, mindig jó. Régebben jártam szórakozásképp, volt hova kimozdulni, de már inkább moziba megyek helyette. Körmöm magamnak csinálom, szerintem a géllakk/shellakk tönkreteszi, itthon formára reszelem, ha alkalom van, lakkozom natúr vagy átlátszóra. szépen megy.
Pilla nevetséges, ha mű. Mivel szőkés átlátszó szempilláim vannak, régebben festettem kozmetikában barnára, ma már alkalmakra spirálozok csak, vagy ha víznél nyaralok hosszabb ideig.
Smink minimál, alapozó, szemceruza(szemöldökre is) nagyritkán minimális rúzs, amúgy szeretem a szájam erős színét. Kontúrozom az orrom, de csak egyszerű árnyékolással és azt is ceruzával meg alapozóval.
Nem járok kozmetikushoz(szerintem olyan, mint az ingatlanos, haszontalan és kamu szaktudás), félévente, illetve most nem voltam tavasszal a vírus miatt járok archámlasztásra(krémes szaliciles) Gyönyörűen kifakítja a bőröm, összehúzza a pórusaim, leviszi a szeplőket, eltünteti a pattanásokat. Fiatalít, egységesebb a bőröm tőle, ezt bőrgyógyász végzi(és piszkosul fáj)
Természetes vörös sápadt szeplős vagyok, így szeretem magam és ezt igyekszem megőrizni. Sokan 18-19 nek gondolnak, azt hiszik a gyerekem tesója vagyok, huszonévesek utánam fordulnak.
Korábban jártam kondiba személyi edzőhöz pár hónapig, de gyorsan váltottam( drága és lassú volt a változás), most a gyerek trambulinján ugrálok naponta kifulladásig és órákat sétálok vele(tömegközlekedés/erdő/játszó), sokat pakolok itthon, felújítás, rég éreztem magam ilyen kirobbanó formában, talán csak szülés után fél évvel voltam ilyen vékony és narancsbőrmentes.
Táplálkozásra nem figyelek, előző héten minden nap kétszer mekiben ettem, a végén rosszul lettem tőle, de így is szépen nézek ki.
Mukormom volt úgy másfél évig, aztán meguntam, úgyhogy jelenleg nem járok. Pilláshoz sose jártam, van szempillam, köszönöm 😀 Kozmetikushoz évente kb egyszer járok, de szerencsére rendben van az arcbőröm, itthoni módszerekkel elég karban tartani. Fodrászhoz viszont havonta kétszer is megyek, mert baromi gyorsan nő a hajam.
33 éves vagyok, a gyerekek 12 és 4 évesek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!